DX6i - AR6200 ... midagi ei toimi??
- hommiku kohvi
DX6i - AR6200 ... midagi ei toimi??
asi selline:
saatja sisse lülitatud (gaas maas)
ühendan aku <- ESC (http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6460) -> vastuvõtja, millesse on omakorda ühendatud servo (ntx. elevator).
vastuvõtja tulukesed põlevad, aga servot liigutada ei saa
vastuvõtja peaks olema juba ammusest ajast binditud ja seda ESC kasutasin viimati suvel, nüüd aga enam ei toimi.
mis arvate, kas uuesti üritada Bindida (kas on võimalik juba binditud vastuvõtjat uuesti bindida saatja teise mudeli mällu)
või
on ESC kuidagist omadega pekkis?
saatja sisse lülitatud (gaas maas)
ühendan aku <- ESC (http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6460) -> vastuvõtja, millesse on omakorda ühendatud servo (ntx. elevator).
vastuvõtja tulukesed põlevad, aga servot liigutada ei saa
vastuvõtja peaks olema juba ammusest ajast binditud ja seda ESC kasutasin viimati suvel, nüüd aga enam ei toimi.
mis arvate, kas uuesti üritada Bindida (kas on võimalik juba binditud vastuvõtjat uuesti bindida saatja teise mudeli mällu)
või
on ESC kuidagist omadega pekkis?
- hommiku kohvi
miskipärast ei taha teha seda :S
saatja on välja lülitatud, panen vastuvõtjale voolu sisse (läbi ESC). lülitan saatja sisse samal ajal hoides all Trainer'it. saatja ekraan ütleb BIND, aga .. nagu midagi ei muutu? vastuvõtjas midagi ei vilgu, ainult põleb
Bind plug on ka loomulikult vastuvõtjas batt/bind augus
saatja on välja lülitatud, panen vastuvõtjale voolu sisse (läbi ESC). lülitan saatja sisse samal ajal hoides all Trainer'it. saatja ekraan ütleb BIND, aga .. nagu midagi ei muutu? vastuvõtjas midagi ei vilgu, ainult põleb
Bind plug on ka loomulikult vastuvõtjas batt/bind augus
kas sul wifi ka kodus on see segab ja saatja ja vastuvõtjat ära hoia väga lähedal omavahel.
vastuvõtja peab hakkama kiirelt vilkuma kui voolu taha annad.
siis nupp saatjal alla ja vool sisse ka saatjale.
kui esimese korraga ei õnnestu siis vaheta oma asukohta ja proovi uuesti
ma käisin ühe korra lausa õues
nii, et proovi aga uuesti.
vastuvõtja peab hakkama kiirelt vilkuma kui voolu taha annad.
siis nupp saatjal alla ja vool sisse ka saatjale.
kui esimese korraga ei õnnestu siis vaheta oma asukohta ja proovi uuesti
ma käisin ühe korra lausa õues
nii, et proovi aga uuesti.
kas binder on küljes?
kas ESC on korras,WIFI ei sega .
kas ESC on korras,WIFI ei sega .
Last edited by Ervin2 on Sun Mar 27, 2011 22:48, edited 1 time in total.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
kui panid ESC juhtme valesti siis kas streigib või ei tööta ültse mul näiteks kui panen ESC juhtme tagurpidi siis ei toimi ei tee ühtegi piiksu aga kuna mul 2 ESC siis kui teise panen siis hakkab lambike vilkuma mis näitab et midagi on viga...
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
- hommiku kohvi
No mina kui nii teen siis mul hakkab küll ESC lamp vilkuma.hommiku kohvi wrote:OK ... proovin õhtul WIFI välja lülitada ja olla tiba vastuvõtjast kaugemal.
Põhimõtteliselt: kui saatja on välja lülitatud ja vastuvõtjale vool taha panna, siis vastuvõtja peaks hakkama vilkuma?
(panen saatja järgi kaub ka vilkumine ära.)
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
- hommiku kohvi
Bind plug vastuvõtjas ja siis vool külge panna, peaks tuluke vastuvõtjal vilkuma hakkama.
Hea oleks proovida seda mingi tavaise akuga.
Kui seda ei juhtu, siis on kas vastuvõtja kutu või bind plug vigane (ei anna ühendust).
Hea oleks proovida seda mingi tavaise akuga.
Kui seda ei juhtu, siis on kas vastuvõtja kutu või bind plug vigane (ei anna ühendust).
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Kui sul on kõik wifi sagedusel töötavad seadmed CE märgisega ja mõeldud EU turule, siis need ei tohiks häiret visata. Kui sul on aga mõni seade kangem nagu USA või "Hiina" parameetritega, siis tasub juba mõelda.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
- hommiku kohvi
ma siiski kahtlustan ESC'i, kuna lähemal uurimisel paistsid seal imepisikesed "täkked", mis tulid arvatavasti sellest, kui Jaak (koerapoeg) sai sellele oma hambaviha sisse ajada. Omaarust sain kohe kätte, aga ju ta siis ikka miskit sai ära rikkuda ...
pole hullu ... üritan täna teha patareidest jadaühendust ja siis uuesti proovida
pole hullu ... üritan täna teha patareidest jadaühendust ja siis uuesti proovida
- hommiku kohvi
tekkis pisike vaba hetk, et asja uuesti proovida tulemus on ikka selline, et kui ühendan nii, nagu pildil: https://picasaweb.google.com/akorsar/RC ... 9836357794
siis vastuvõtjas ja selles pisikeses jullas (mingine satelliit asi vist ) hakkab tuli põlema. samal ajal on saatja väljas.
kas siis tõesti võib olla nii, et vastuvõtjas on jama? kuidas seda veel kontrollida saaksin?
siis vastuvõtjas ja selles pisikeses jullas (mingine satelliit asi vist ) hakkab tuli põlema. samal ajal on saatja väljas.
kas siis tõesti võib olla nii, et vastuvõtjas on jama? kuidas seda veel kontrollida saaksin?
- hommiku kohvi
Kui bind plug ikka ühendust annab, siis on vastuvõtja või sateliit kutu. Eg a see FH'st ostetud ei ole?
- hommiku kohvi
Aga siis pole ju probleemi, kirjuta mulle mailile oma andmed või tellimuse number ja lahendame probleemi.
Mul oli juhus kus vastuvõtja toimis kuni üritasin seda uuesti bindida, seega see on täiesti võimalik.
Mul oli juhus kus vastuvõtja toimis kuni üritasin seda uuesti bindida, seega see on täiesti võimalik.