Plaan on siis selline....
Lennuk, milline veel ei tea.
Ei nali naljaks aga kui kohe ei hakka ehitama siis varsti valmis ka ei saa ja näpud sügelevad kuna suvi tõotab ilus tulla.
Tahan teha aerovideo/fpv lennukit, eesmärk oleks sellega katta natuke kaugemale ja võtta rohkem kõrgust, kui oma mikrokopteriga julgen minna.
Mikrokopter on ideaalne lennumasin lähedama maa pealt fotode tegemiseks.. Lihtsalt super... Aga kaugemal tekivad tõsised orjentatsiooni häired aga kaugemale tahaks ikka lennata.
Ehk küsimusi kõige rohkem selles osas millise lennuki peale seda ehitada ? Endal lennukiga vaid Cessna taolisega kogemust. Ja ootaks natuke vihjeid.
Oma mõtted on olnud plaaneri peal, aga sellel on üks miinus... Prop jääb kaadrisse ja sellest ei saa jagu ilma tõsise ümberehituseta.
See väike tagant tõukava mootoriga mille peale sageli fpv ehitatakse on minu tagasihoidliku arvamuse kohtaselt lihtsalt õhus tilberdaja.
Ilmselt tiiva peaks jätma kuhugi ~2m kanti.
Lisaks peaks see ju ka kergelt olema kokku lahti pakitav et ikka autusse ää mahuks.
Lennukit tahaks saada võimalikult stabiilse lennuga, ja tundub et sellise võiks anda midagi säärast mille raskuskese tiiva tasemest alla poole jääb (selle jaoks oli vist termin ka mida ma ei tea).
Suurt rasket mida ainult lennujaamast õhtu saaks lasta ka ei tahaks... Eh parem ikka kui käest kohe üles läheb ja heina sisse maandumisega ka hakkama saab.
Pardale tahan panna ka autopiloodi, mis aitaks mul piire ületades siiski lennuki koju tagasi tuua.
Kandevõime poolest võib olla vajadus panna GoProst ka midagi natuke raskemta peale.
Lisaks siis tavapärane kola, ehk kõik mis lendamist puudutab ja video saatja, ka väikse keeratava kaamera peale olen mõelnud aga eks paistab.
Ande mulle möni vihje või kirjeldage natuke erinevate airfreimide häid ja halbu omadusi et saaks selle ükskord ära otsustada ja ehitama hakata.
Millise kasuteguri annaks lennuki stabilisaatorid.. Oli vist midagi säärast mis keerab lennuki ise otseks kui juhtkang vabaks lastud ? Millise kasu annaks selle kohe peale panemine, või oleks säärasest asjast pigem tüli..
tänud ette kui keegi selle segase jutu peale vastab ja nõu annab...