Aprill 2011
Mõlgitud sai üks väike sõjalinnuke, kaks piperit (piltidel näha), siis kellel ei saand mootoritki käima, kellel hammasrattad lõppesid, mõni mees (mina) maandus kopteriga nagu lennukiga, saba labad said otsa, rohkem vist ei olnud midagi, vähemalt mina ei näinud, nii palju rahvast oli
Lennukitest kahju, muud jamad olid pisikesed, lõbus oli
Marek tegi lõppuks kauaoodatud Sbach-i õhkutõusu ära, alguses oli palju kätevärinat, pärast jõid kõik rõõmsalt sampust
Lennukitest kahju, muud jamad olid pisikesed, lõbus oli
Marek tegi lõppuks kauaoodatud Sbach-i õhkutõusu ära, alguses oli palju kätevärinat, pärast jõid kõik rõõmsalt sampust
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Huhh, see esmalend on alati närvesööv, nii hull pole enne olnudki. Raskuskese jube taga. Kusjuures manuali järgi suht õiges kohas aga nagu Aleksandr teadis rääkida on see Sbachi mudelite (tootja ei ole tähtis) sündroom, et manualis on raskuskeseme punkt valesti märgitud. Suurel kiirusel lennus suurt ei seganud aga maanduma tulemine oli õudusunenägu ja seda vist mitte ainult minu arvates. 17 autotäit (kuskil 25 nina) rahvast, kes enne üksteisega rääkisid ja sumisesid muutusid kõik vaikseks, kui hakkas minu üritus lennuk maandada Kokku oli vist 7-8 katset, kaks hullu kitse ja palju napikaid. Lennuk oli mingi kiiruse juures nagu õhkpadjal ja ei tahtnud alla tulla ja kui siis kangiga nina alla õrnalt suruda tahtsin, siis tuli juba sellise hooga, et mõni kiljus . Väga jube aga lõpuks sai Sbach maha ja jäi terveks. Nagu üks ütles, et nii jubedat maandumist pole Mareki poolt veel näinudki. Endal ka pisut häbi, et ilusamat lendu rahavle ei pakkunud aga järgmine kord on raskuskese paigas ja loodetavasti lend ja maandumine graatsilisem.
Tänud kõigile, kes pöialt hoidmas olid!
Tänud kõigile, kes pöialt hoidmas olid!
No oli vägev Kosmonautikapäev küll . Kahju, et mõnele veidi lühikeseks jäi. Sealhulgas ka minule.... Ilma hammasteta kaugele ei lähe Õnneks oli lennuväljal Agusta juba ootamas .
Sbach-i avalend kruvis kõigil pinged üles aga seda pidulikum oli moment, kui aparaat jälle kenasti omaniku ees ühes tükis maas oli. Pikka lendu!!!
Kui nüüd ainult ilma peaks..
Sbach-i avalend kruvis kõigil pinged üles aga seda pidulikum oli moment, kui aparaat jälle kenasti omaniku ees ühes tükis maas oli. Pikka lendu!!!
Kui nüüd ainult ilma peaks..
No lõpuks siis ka minu poolt lubatud video,SBAH-i esmalennust ja teistest. http://youtu.be/Q17GnIGQ9UU?hd=1
Plaanin homme Hüüru üle vaadata,ilmselt lõuna paiku (12-13),plaaneriga seal pisut mugavam ja pärast õhtupoole plaan ka Piibelt läbi sõita ehk.
Täna vist keegi ei läinud ..........?
Täna vist keegi ei läinud ..........?
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Eile siis kollasel käidud.....plats on täiesti kuiv.Talv on muru muidugi kahjustanud - mutid-hiired on lume all oma asju ajanud - plats käike täis,kui kellelgi on plaan minna platsile,siis reha kaasa ja nats oleks vaja kahjustatud kohtadelt muld laiali lükata,et väiksemad mudelid lihtsalt mutiauku kinni ei jääks.Rullida on muidugi vaja
mina jõudsin maalt tulles kusagil viie paiku,siis oli plats igatahes tühi.
Tuul oli risti tõepoolest,aga mulle sobis.
Homme Elipsoidiga kollasele,ilmsel keskpäeva kanti 12-13,sõltub ilmast.
Tuul oli risti tõepoolest,aga mulle sobis.
Homme Elipsoidiga kollasele,ilmsel keskpäeva kanti 12-13,sõltub ilmast.
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
No nii, täna oli Hüürus vägev lennuüritus. Kõik sujus kenasti, koos said hakkama, mootorlennukid, plaanerid, kopterid ja kõik muu. Ilm super ja rada suht ok. Nüüd järgmine kord kui minna, siis võiks reha kaasa võtta ja nagu Kuno rada siluda. Ootame siis Keksi pilte. Hullu arengu kopterilennus on teinud Roman!!! Väga ilus oli vaadata. Mart lendab nüüd väga madalalt mingi jalgevahel väriseva asjaga aga loodame, et tuleb kunagi mudelitemaailma tagasi. Kalle võiks kõigile soovijatele pisku teenustasu eest lahedad pistik.com kleepsud teha nagu kutil omal kopteri peal on! Mina soovin! Sama suurus piisab! Üle pika aja nägi Keksi kollast Yak-i! Kui ma ei eksi, siis kõik lennuaparaadid jäid terveks, nii et korda läinud lennupäev!
Lahe päev oli.Mina pääsesin Kollasele vist lausa üle poole aastase vaheaja.Ilm ka tõeliselt kevadine ning kohal loomulikult tõsised tegiad.Tore. Tegin ka pisikese video http://youtu.be/2gGyhc0elTY?hd=1 Sorry,et kõiki pwale ei saanud,endal oli pea laiali otsas. Siin veel minust salamisi kaasa poolt tehtu http://youtu.be/MUw9h4vSdnE
Minu klõpsud ka siis: http://gallery.me.com/keksim#100222
Ei saanud varem üles panna, natuke kiire koguaeg.
Ei saanud varem üles panna, natuke kiire koguaeg.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Milline ilm !!!!
Lähen juba kell 10 esimest korda ja kui jõuan siis ka peale 17 teist korda - võtaks kohe viimast tänasest.
Lähen juba kell 10 esimest korda ja kui jõuan siis ka peale 17 teist korda - võtaks kohe viimast tänasest.
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M