Vaatan, et paparatso on miskit huvitavat pildile saanud

Täna oli vist viimane kord see aasta Harkul lendamist. Lombid muutusid jää peal iga tunniga suuremaks. Lennukid said maandudes korraliku pesu. Sbachi ei hakanud seal vees katsetama. Hääled siiski sisse said Lauri aias. Mootor töötab hästi ja stap on kinni. Kõik valmis, kui vaid koha ja ilma leiaks.
Matsa kollane Yak on ikka keeruline lennuk. Raskuskese nüüd paigas. Nihutati akud ette poole ja mootor ka nii palju kui sai. Samas on koormatus vist ikka suur. Tiiba on vähe ja klaaskiust kere on raske. Olen kunagi sarnase hiinakaga mässanud. Too oli küll Extra 300 CMP (China Model Production) aga tüüp ei loe tundub. Tiib on ka õhuke. Mis ta siis keeruline on? Variseb jubedalt! Täna sai Kuno ka seda tunda, mida mina reedel kaks korda tundsin. Kunol juhtus see veel suht madalal ka. Õnneks lennuk terve. Kõik korrad siiani õnnek pöörisest välja toodud lennuk edukalt. Ainuke ravi - kiire lend! Eriti ohtlik allatuult pöörded vähesel kiirusel. Matsa pidi kodus tiiva pindala ja lennuki kaalu välja arvutama. Ootan huviga.
Cuprum sai kahjuks oma tiiva noolsust muutvast lennukist lahti. Kadus vist side. Harku kolmnurk?
Submarine Calmato mootori timmisime tema juures nii ära, et ma pole veel paremini tuksuvat mootorit näinud.
Andu kutsus homme kuhugi Jõelähtme kiriku ja mingi golfiklubi kanti asfaltile lendama. Liiklust ei pidanud olema ja 2 km sirge puhas asfalt laiutavad. Oleks vaid ilma homme.
Juhin tähelepanu ka Andu esimesel pildil kui kena ohutu kõik on! Laager taga, lendurid seljaga laagri poole ja seisavad lähestikku!