Ise olin sama küsimuse ees mingi aeg tagasi, aga valisin mcx-i kuna meeldis välimuselt rohkem ja hind ka väheke ilusam. MCX2-el pidid võimsamad mootorid olema ja seepärast tõuseb arvatavasti maast vähe kiiremini üles. Lisaks on täielik kere koos vilkuvate led-idega, swashplatel võimalus linke ringi tõsta ja kopterit kiiremaks seadistada. Muidu põhimõtteliselt sama nagu mcx ikka. Vähemalt mcx on küll ülimalt vastupidav ja kõiki detaile on väga lihtne kopteril vahetada, kui peaks vaja olema. Ühtäkki tahtsin ka, et mcx natukene kiiremini edasi liiguks ja sai siis enda mcx-ile ka mcx2 sisemine varras koos stabikaga tellitud. Liksaks vahetasin ka swashplate ära ja nüüd liigub hulka kiiremini edasi. Muidugi nüüd juba palju lennatud ja võiks veel kiirem olla.
Lende olen teinud juba sadu ja ära olen lõhkuda suutnud ainult sisemise varda otsa. See oli puhtalt oma viga, kuna panin puldi käest, et kopterit maast võtta, kuid sai gaasi kangi riivatud ja kopter lendas täie hooga riiulisse. Muud ei juhtunud, aga varda otsa murdis ära. Minu arvates on üheks põhjuseks miks varras ka habras on see, et ülemine kruvi läheb ühest kinnitus aasast vabalt läbi ja kinnitub teise aasa külge. Ühesõnaga kogu jõud rakendub ühele aasale, kui kopter alla kukub. Endal murdus ka just see pool ära, kust kruvi lihtsalt läbi läheb. Ise panin stabika otsale väikese plastikust seibi vahele ja nüüd tundub ülemine otsa palju toekam olema. Muide mcx2 jupid on vähe odavamad, kui mcx-i omad. Lisaks paistab, et mcx2 kere on üleni värvitud, aga mcx-il on peal kleebised, mis üsna ruttu ära kuluvad kui neid näpuga katsuda. See muidugi savi ja saab oma kleepsu tuuningut teha, nagu ka mina tegin