Varstu ikka natuke kaugel ja saate soomlastega ka suhelda.
Arukas oleks seekord Ridalis maanduda, teretulnud kõik !
Ja tegelikult ka! Miks ei võiks F3C Ridalis või Varstus seekord toimuda? Ehk tuleks isegi rohkem osalejaid ja pealtvaatajaid oleks seal lausa nagu murduprosper wrote:Nüüd läheb kaks üritust kokku. Ints kavandas F3C ju 4 juuni. Sain ma õieti aru?? Arboga F3K on õnneks 1-10 juuli. Aga ehk kannataks võistluse siis Ridalis teha?? Ja kui ilm kehvaks kisub kas miskit plaanid sees kuskil ka?
Marek, tule vaata rc-autode võistlusteleMarek wrote:See pigem siuke lihtsalt kokkusaamine ja chill, kardan, et võistlus ja niisama chill segavad üksteist.
Kusjuures sellisel suuremapoolsel üritusel võib isegi nimele lisatud (mobiil)telefoninumbrist abi olla - kui kõiki nimesid/nägusid kokku ei suuda viia ja isegi tuntud nägu võib olla näiteks kodanik Winston Churchill'iga privaatvestlusel (loe: ei viibi lennuplatsil).laurinko wrote: Pange palun oma nimi löksu peale.
Kahju,et pidin laupäeva öhtul tagasi Rakverre söitma, kui nii harva Eestis käid siis on toimetusi nii palju, et lihtsalt aega ei jatku.prosper wrote:Kui mina kohale jõudsin olid juba peaaegu kõik lõpetanudAga siis tuli mulle ja mu tütrekesele MEGA KOGEMUS (kirjutaks veel suuremate tähtedega kui saaks) . Kati ja Mareki abiga saime tuule alla ning vere käima
Ka paljud teised said seda tunda. Võeti isegi perekonniti ette ning juures seisjad nägid mismoodi kõigil see naeru ja adrenaliini üles lõi. Kui ma ütlen KEERIS ja kõik muud trikid mida Kati meiega tegi. Saate ikka aru et me istusime PURILENNUKI sees
![]()
YESSSSSS. AITÄHH, AITÄHH selle eest!!! Ilm oli tellitud ja seltskond dresseeritud. Kõik õnnestus HÄSTI.
Ainuke keda põhjanaabritest kohtasin oli Lauri ning temaga vesteldes tõi uusi mõtteid ja indu kahe suuriigi vahelistes sõpruskohtumistes ja ühistes tegutsemise võimalustes.
Tiitu(Soomest) ei õnnestunud tabada aga küll me suvel näeme.
Tore ja kena nädalivahetus oli![]()
VINGE , LAHE !