Mul oli sarnane viga ühe vana fotoka juures. Lahti võttes selgus, et 1 konde oli plaadilt lahti rappunud. Võimalik ka toitehäire (aku viletsavõitu?).ArdiK wrote: Kas keegi oskab pakkuda, miks mu fotokas hakkas lambist pilte üle valgustama ja triibulisi pilte tegema?
Need on tõesti tiiva kinnitused kuid nad on nii kõvasti kinni,et ei tahaks uskuda, et nad välja tulevad!?!primaat wrote:Kas mul on õigus et need nagadega mutrid on tiiva kinnituseks?Kui jah siis on nad äkitsi natsa valesti,tiiba kinnitades tulevad koos tiivaga välja ja lennnuk peab sellisel juhul ilma tiibadeta toime tulema aga ma kahtlen kas tuleb?Ehk oleks nad targem panna allapoole tala?
Sa pead selle ära muutma,kuna muidu on rohkem kui kindel,et need mutrid sealt välja tulevad - liim ei jää neid hoidma,kuna normaalses olekus on mutritel kogu aeg pinge peal nö "välja tõmbamise" suunas.On ainult aja küsimus,millal liim järele annab.Õigem oleks siiski enne mudeli valmimist asi õigeks pöörata,pärast põllu peal on seda palju ebameeldivam teha.Muidugi võiks veel ühe plaadi mutrile peale liimida,ehk mutter kahe vineerplaadi vahele liimida,aga see ei ole ilus lahendus - see võiks olla nagu abiks "põllul",kui aeg ja vahendid piiratud.Aga ega mul muuta enam midagi pole võimalik
Muutsin ära;)Kuno wrote:Sa pead selle ära muutma,kuna muidu on rohkem kui kindel,et need mutrid sealt välja tulevad - liim ei jää neid hoidma,kuna normaalses olekus on mutritel kogu aeg pinge peal nö "välja tõmbamise" suunas.On ainult aja küsimus,millal liim järele annab.Õigem oleks siiski enne mudeli valmimist asi õigeks pöörata,pärast põllu peal on seda palju ebameeldivam teha.Muidugi võiks veel ühe plaadi mutrile peale liimida,ehk mutter kahe vineerplaadi vahele liimida,aga see ei ole ilus lahendus - see võiks olla nagu abiks "põllul",kui aeg ja vahendid piiratud.Aga ega mul muuta enam midagi pole võimalik