Sai mööda netiavarusi ringi kolatud ja otsitud kodumaiseid mudelismi foorumeid ning ikka ja jälle sattus see sama "pistik" mu teele ette. Küll paljuski motoriseeritud mudelitega tegelevaid inimesi siin, kuid eeldan, et tegeleb ka muidu laevamudelismi vastu huvi tundvaid inimesi. Seega lõin konto ja mõtlesin natuke sügavamale teemasse süveneda.
Nimelt, kuna suvel rohkem vaba aega ja kerge huvi ka selliste asjade vastu, siis otsustasin ise miskist nikerdama hakata. Päris piltide järgi küll mitte, aga mingid algelised joonised sai siiski ette võetud. Mayflower I. Piisavalt laheda välimusega ja kummalise ajalooga 1620 aastast pärit kaubalaev, kui nii võib öelda. Mudelina pole väga keeruline kah. Kõikvõimalikke nikerdusi ja dekoratsioone minimaalselt.
Järgnevalt siis pildimaterjali ja natuke kirjeldusi oma tööst. Igal juhul ootan ideesid ja arvamusi. Sest ikkagi tegu mu esimese laevamudeliga

Tulemus peaks olema siis midagi sellist, kuigi mõned asjad kuidagi erinevad paljude teiste joonistuste ja maalide peal, rääkimata siis Mayflower II'ga võrreldes. Aga eks ma püüan leida selle kuldse kesktee ja püsida võimalikult originaali lähedal.

Kõike paremat,
Orav