Turbiin lennuki crash

Suured ja väikesed õnnetused mudelitega...
Post Reply
Sven

Turbiin lennuki crash

Post by Sven »

Täna 25.10.11 kuskil kella 17.00 paiku, tuli veel teadmata põhjustel taevast alla Ivar turbiin mootoriga lennuk :?
Ehk Ivar oskab ise sellekohta mingit infot anda.

Sai tehtud telefoniga ka mingi udune videoklipp ja mõned pildid.

Image

Image

Image

Image

Image

VIDEO:
http://s112.photobucket.com/albums/n182 ... 11_000.mp4
ik

Post by ik »

Jah, mis ma oskan öelda. Täna teise lennu ajal maandumisele tulles vajus viimases pöördes nina alla ja tuli sirgelt maha. Omaarust midagi provotseerivat ei teinud,pöördetüüri ma seal ei käpi, külgkalle oli tagasihoidlik, natuke võimsust oli ka peal, aga läbi ta ootamatult vajus.
Samas terve teine tänane lend käitus lennuk kuidagi imelikult, väga inertne tundus , justkui oleks tüüridel tohutu expo peal. Niipalju vähemalt hea,et kogu tehnika paistab OK olema.
P28A- FPV
lauri
Administrator

Post by lauri »

Lendasid allatuult, hakkasid ümber pöörama ninaga vastu tuult ja siis nagu oleks läbi vajunud?
Lauri Laidna - www.pistik.com
ik

Post by ik »

täna oli tuul praktiliselt olematu, max 1m/s .. allatuleku hetkeks olin juba 45 kraadi rajaga,niiet siiski pigem vastutuult. Aga ma ei saa aru,mis lennu aeg seda inertsi põhjustas- päeva esimene lend oli ok, teise aeg aga oli kõrgustüür "loksuga"- füüsiliselt tunduvad servohoovad jne OK olema,aga lennus reageeris lennuk hilinemisega, kontollisin isegi lennu aeg kõrgustüüri d/r asendit,aga see oli õiges positsioonis.
P28A- FPV
aviaator

Täna

Post by aviaator »

Täna polnud tuult absoluutselt Raadil, ilm oli täiesti imeline ja selge.

Muuseas eile sadas alla sealsamas veel üks kahemootoriline MIG EDF.

Aivar
prosper

Post by prosper »

Väga kahju kuulda :( . Aga loodame ,et parandatav :) .Kahju et "musta kasti" pole veel tehtud nende pisikeste jaoks . See aitaks ehk paremini selgust saad. Ma olen tähele pannud ,et kui hiljem kõik viimased sekundid silme eest läbi lased saad tunni kokku ja õiget põhjust ikka ei avasta. :roll:
trebla

Post by trebla »

Viivitused lennumasina reageerimisel võivad ka sideprobleemide korral tekkida, enne kui avastasin oma saatja probleemi, olid ligikaudu sarnased nähud selle erinevusega, et eleronide puhul märkasin ka viivitusi.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
ik

Post by ik »

No eks ma katsetan selle raadio ka põhjalikult üle,enne kui uuesti lendu lasen.
Mõtlesin eile, mis edasi teha- kas hankida uus nano kere, praegune ära parandada, tehnika üldse mingi muu kere peale tõsta, Foxcub on ju olemas.
Hetkeseisuga tundub,et lähen lihtsama vastupanu teed ja liimin lihtsalt uue nina otsa, ehk ehitan mingi värdja. Fox oleks ka tore ära proovida,aga talv on tulekul ja kõhualune mootor + lumi ei tundu mingi väga ahvatleva ideena.
Image
P28A- FPV
ik

Post by ik »

Sain täna niikaugele,et võib kindlalt väita- väga õnnelik crash, absoluutselt kõik asjad töötavad. Kere ka jälle koos.
P28A- FPV
Post Reply