Täna 25.10.11 kuskil kella 17.00 paiku, tuli veel teadmata põhjustel taevast alla Ivar turbiin mootoriga lennuk
Ehk Ivar oskab ise sellekohta mingit infot anda.
Sai tehtud telefoniga ka mingi udune videoklipp ja mõned pildid.
Jah, mis ma oskan öelda. Täna teise lennu ajal maandumisele tulles vajus viimases pöördes nina alla ja tuli sirgelt maha. Omaarust midagi provotseerivat ei teinud,pöördetüüri ma seal ei käpi, külgkalle oli tagasihoidlik, natuke võimsust oli ka peal, aga läbi ta ootamatult vajus.
Samas terve teine tänane lend käitus lennuk kuidagi imelikult, väga inertne tundus , justkui oleks tüüridel tohutu expo peal. Niipalju vähemalt hea,et kogu tehnika paistab OK olema.
täna oli tuul praktiliselt olematu, max 1m/s .. allatuleku hetkeks olin juba 45 kraadi rajaga,niiet siiski pigem vastutuult. Aga ma ei saa aru,mis lennu aeg seda inertsi põhjustas- päeva esimene lend oli ok, teise aeg aga oli kõrgustüür "loksuga"- füüsiliselt tunduvad servohoovad jne OK olema,aga lennus reageeris lennuk hilinemisega, kontollisin isegi lennu aeg kõrgustüüri d/r asendit,aga see oli õiges positsioonis.
Väga kahju kuulda . Aga loodame ,et parandatav .Kahju et "musta kasti" pole veel tehtud nende pisikeste jaoks . See aitaks ehk paremini selgust saad. Ma olen tähele pannud ,et kui hiljem kõik viimased sekundid silme eest läbi lased saad tunni kokku ja õiget põhjust ikka ei avasta.
Viivitused lennumasina reageerimisel võivad ka sideprobleemide korral tekkida, enne kui avastasin oma saatja probleemi, olid ligikaudu sarnased nähud selle erinevusega, et eleronide puhul märkasin ka viivitusi.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
No eks ma katsetan selle raadio ka põhjalikult üle,enne kui uuesti lendu lasen.
Mõtlesin eile, mis edasi teha- kas hankida uus nano kere, praegune ära parandada, tehnika üldse mingi muu kere peale tõsta, Foxcub on ju olemas.
Hetkeseisuga tundub,et lähen lihtsama vastupanu teed ja liimin lihtsalt uue nina otsa, ehk ehitan mingi värdja. Fox oleks ka tore ära proovida,aga talv on tulekul ja kõhualune mootor + lumi ei tundu mingi väga ahvatleva ideena.