Selline mure, et tööl oleva "meelelahutamise kopteri" swash kipub laagrist irduma. Võlli ümber on labasid suunav plastkrae, mis istub swashi laagri sisse. Vot need ei tahagi koos püsida. Küsimus: kas nimetet detailid on algselt kokku pandud pingistuga (sisse pressitud) või kuidagi teisiti? Äkki kannataks liimida?
Pidin peaaegu kopteri ühe debugimise sessiooni puhkusehetkel puruks kukkuma sest ei osanud oodata säärast käitumist "rahulikult ja tuimalt" tükilt nagu Lama V3...
Kui need on eraldi vidinad siis pead hindama.
Kui laager kallis, aga plast odav siis pole proble.
Kui plast kallis ja vaja hakkab minema laagrit siis vana laagrit kalli plasti seest väga raske "lahti liimida" .
Aga ma arvan, et liimi aga kinni.
Ja kui neid varuosana komlektis müüakse nagu pildilt näha siis...
Mis vahet kas vaja uut laagrit või lõhkusid swashi - ikka ostad komplekti
Ju nad ikka pisikese pigistuga sinna sobitatud, vaevalt seal originaalist peast liimi kasutatakse. Liim võib kergelt ka laagrisse sattuda.
Mul on üks uus metallist swach Lama 3-le, kui on huvi, anna teada. Tiba nagu erines pildil olevast, aga äkki ikkagi sobib. Fiksaator, mis tõkestab swachi keerlemist on minu omal sirge , sinu pildil on teljed nihutatud.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Muidugi oleneb millega liimiada.
Ja muidugi võib tagavara swach sahtlis olla - ei kao ta sealt kuhugi.
CA-ga liimides on peenike süstlanõel väga abiks.
Ja kui silm seletab ja käsi ei värise ja detailid mingis "kolmandas käes" - jääb ka laager veerema.
Ma tegin nii , et võtsin lahti ja panin pisikese liimitäpi selle puksi peale ja siis tagasi. Enam ei libisenud ja ei vajunud lahti. Maanduma peab sujuvalt siis ei juhtu miskit. Sõlmed peavadki nii olema ,et kusagilt järele annab kui raskesti maandub ei lähe päris katki. Arvan ,et päris kinni liimida ei ole tarvis.
Selgus, et uut swashi siiski ei ole. Seega peab kas vana liimima (millega oleks parim tulemus ?) või kuskilt asendust otsima. Titan, kas pakud ikka veel toda juppi - prooviks tema sobivust?