Talvepäevad 25-26 veebruar 2012
Prosper, ära muretse, mul siiamaani meeles kuidas eelmine aasta algas...
sõna otseses mõttes TALVEpäevad Aivar Tartust Katiga olid esimesed kohal... põhimõtteliselt tõmbasime Aivari autoga teeraja sisse
Kedagi tee peale ei jäeta, isegi suurema lume puhul.
sõna otseses mõttes TALVEpäevad Aivar Tartust Katiga olid esimesed kohal... põhimõtteliselt tõmbasime Aivari autoga teeraja sisse
Kedagi tee peale ei jäeta, isegi suurema lume puhul.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Keks: ma peaks mainima ,et mina olin ka selles masinas eelmine aasta ja sinna sõit oli Rohkem TALVEMÕNU see aasta ei peaks nii hull olema .Ja see nii hästi meeles mõned pildid isegi sellest kui aivar kapotti avas ja sinna mootori ja rihmade vahele vaatas,vot seal oli lund nii,et tappab
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Laura
Lugesin, et saun on , õlu on aga ühtegi Laurat küll tulijate nimekirjast ei leidnud või võtad kaasa
Aivar
Aivar
Ise olen 2-3 premiumi kuuspakiga tulemas, kellele mu märjuke mekib, võin ka jagada Kui meelde jääb, võtan ka pudeli 2 värsket magusat naturaalset õunamahla kaasa
Suure tõenäosusega võtan ka videokaamera kaasa, äkki õnnestub isegi kerge reklaam/promo klipp kokku meisterdada, vähemasti mälestuseks, kui midagi muud
Suure tõenäosusega võtan ka videokaamera kaasa, äkki õnnestub isegi kerge reklaam/promo klipp kokku meisterdada, vähemasti mälestuseks, kui midagi muud
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Päris õige märkus Väga tubli Kalle ,et meid korrale kutsud. Aga kui ilm ikka päris ära kisub nagu ta praegu Hiiumaal just on Kahjuks ei ole mul vesilennukit kuskilt võtta ja põhirõhk siis koosviibimisele ja seltskonna nautimisele. Ma võtan Tallinnast läbi tulles Mardi ja Marguse ka peale. Arvan et mahub ikka lennukeid ka peale
Ja sauna ning muud teemad jätame PS "isiklikud asjad" märgusõna alla. Ehk siis peaks mõtlema ühe pisikese võistluse peale sees. Kopteriklubi eestvedamisel võiks saada teoks see bladede ja sarnaste kopterite vigursõit . toolide ja muude käepärast olevate takistuste vahel. Võtke siis kõik oma pesamunad kaasa. Ajame joonele Ma kompunnin rändauhinna ka. (Rändab sarnaste kokkutulekute võistlustel) Mida arvate?
Või on miskit kava juba koos? Kindlasti simu võistlus nagu on olnud.
Ja sauna ning muud teemad jätame PS "isiklikud asjad" märgusõna alla. Ehk siis peaks mõtlema ühe pisikese võistluse peale sees. Kopteriklubi eestvedamisel võiks saada teoks see bladede ja sarnaste kopterite vigursõit . toolide ja muude käepärast olevate takistuste vahel. Võtke siis kõik oma pesamunad kaasa. Ajame joonele Ma kompunnin rändauhinna ka. (Rändab sarnaste kokkutulekute võistlustel) Mida arvate?
Või on miskit kava juba koos? Kindlasti simu võistlus nagu on olnud.
Ärge nüüd laadimise päerast küll muretsega Elektrit ikka saab!
Hea oleks kui igaüks kes midagi laadida tahab võtaks omale väikse pikenduse, kus oleks vähemalt niipalju otsi kui talle endale vaja + 1 jätkamiseks. Muidu on täitsa oht olemas et pistikuid kõigile ei jätku.
Hea oleks kui igaüks kes midagi laadida tahab võtaks omale väikse pikenduse, kus oleks vähemalt niipalju otsi kui talle endale vaja + 1 jätkamiseks. Muidu on täitsa oht olemas et pistikuid kõigile ei jätku.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Ma kerget OT-teemat kas siia teemasse.
Pikka aega seda üritust oodanud, 2 parimat sõpra kaasa võtnud sellele üritusele juba ja igasugu plaane on tehtud nagu. Saab kõiki teid uuesti näha, vähe asjalikumaid lennukeid kui mu enda omad, simulaatoritega möllatud jne jne, positiivseid asju jagub kõvasti.
Äsja muutus see nv-tus veel 3x erilisemaks, nimelt sain teada, et peale seda koosveedetud nv-tust olen järgmine päev Belgiasse minemas laevale, kuuks ajaks kuskil. Usun et nv-tus jätab ikka piisavalt positiivse elamuse kuuks ajaks sisse
Pikka aega seda üritust oodanud, 2 parimat sõpra kaasa võtnud sellele üritusele juba ja igasugu plaane on tehtud nagu. Saab kõiki teid uuesti näha, vähe asjalikumaid lennukeid kui mu enda omad, simulaatoritega möllatud jne jne, positiivseid asju jagub kõvasti.
Äsja muutus see nv-tus veel 3x erilisemaks, nimelt sain teada, et peale seda koosveedetud nv-tust olen järgmine päev Belgiasse minemas laevale, kuuks ajaks kuskil. Usun et nv-tus jätab ikka piisavalt positiivse elamuse kuuks ajaks sisse
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Kellel on joystikud, siis võtke ka kaasa!!! Kellel on mingi switch või hub vmt siis samuti kaasa! Kaablid ka! LANis võiks IL-2 madina maha pidada! Kuni 4 aastane läpakas peaks jooksutama. Mina tulen lauaarvutiga nagu ikka. Ässad Andu ja Tarts lendavad vasaku käega
http://www.youtube.com/watch?v=-O5xKjuhIwE
http://www.youtube.com/watch?v=-O5xKjuhIwE
No Tiit ! Analüüsisin Sinu juttu. 1. Laadisime = kõlab tööna ja mitmekesi 2.Alustasime treeninglende = küsitav täpsus kui selline koorem on maha laaditud ja käed maani 3.Kvalifikatsioon lennud = kas ninuli või selili ? 4.Tooge rummi ja coolat! Õlut pole vaja! = kas selle järelkäru unustasite maha või ? oi oi oi Aga meie saabume homme lõunaks. Tulen läbi Kiili ja Jüri. 6.30 praamiga
Andres! Ole hea ja viska Kiilist läbi tulles kaasidele (kassidele) süüa ja lase enne paariks sekundiks nad välja kah.
Kalle
Kalle
Last edited by titan on Sat Feb 25, 2012 0:12, edited 1 time in total.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!