Ostan 5S aku kinnitamiseks velcro paela

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
qdwin

Ostan 5S aku kinnitamiseks velcro paela

Post by qdwin »

5S aku paigalhoidmiseks on vaja kolme pikka (270-300mm) ja laia velcro paela.
Selline oleks ideaalne aga on kahjuks otsas.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=17412

Edvin
Tel 50 15 443
tarts

Post by tarts »

osta tavalised velcro paelad kaltsupoest, õmble 2 erinevat otsapidi kokku, nii et ümber aku keerates need üksteisest kinni võtaks.
Image
qdwin

Post by qdwin »

Aitähh! Ma nii lihtsa lahenduse peale ei tulnudki.
cuprum

Post by cuprum »

Kusjuures, lisaks kaltsupoodidele olen ma näinud "krõpsuškutte" ka kodutarvete/elektroonika poodides. Seal pakutakse neid kaablikinnituste pähe - et siis täpselt juhendi järgi toimides tõmbaksid oma (näiteks) teleka tagant välja vonklevad 5 kaablit ilusti ühte kimpu.
Miks mulle see variant rohkem meeldib, on, et nii, nagu algsel HK paelal, nii on ka nendel otsas "pea", ehk siis tegelikult küll laiem osa, milles on pilu. See meeldib mulle natukene rohkem, kuna kinnitamisel sealt pilust "saba" läbi pistes ei ole võimalustki, et krõps lihtsalt niisamma lahti tõmbuks. Tõmbav jõud avaldub ainult piki kinnitust - avamiseks oleks vaja aga ristipidist jõudu.

Muidugi, osavate näppude voor võib ka tavalisele "kaltsuka ribale" ilusti pea otsa õmmelda ;)
qdwin

Post by qdwin »

cuprum wrote:Muidugi, osavate näppude voor võib ka tavalisele "kaltsuka ribale" ilusti pea otsa õmmelda ;)
Tuleb tunnistada, et mu abikaasa lubas püha ürituse nimel ühe veini eest paelad (5$ pidavat paelte eest liiga kallis olema) koos kõikide kellade ja viledega valmis õmmelda.
cuprum

Post by cuprum »

qdwin wrote: ühe veini eest paelad (5$ pidavat paelte eest liiga kallis olema)
Hmm, ja pudeli korraliku veini hind on... ??? :idea:
A siis vähemalt tea ta käest nõuda "pead otsa" tollele paelale.
Matsa

Post by Matsa »

Mine osta selverist krõpsuga kaablikinnituse lahendused ja asi toimib. Lisaks saad kullost kleebitavat krõpsuteipi, et aku ka topelt fikseerida. Kasutan seda lahendust oma Katana peal 4S ja 5000 mah juures
Sven

Post by Sven »

Igas suuremas marketis on müüa firma tesa krõps paela. Nagu teibirull näeb välja, kleebitav.
Post Reply