5S aku paigalhoidmiseks on vaja kolme pikka (270-300mm) ja laia velcro paela.
Selline oleks ideaalne aga on kahjuks otsas.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=17412
Edvin
Tel 50 15 443
Ostan 5S aku kinnitamiseks velcro paela
Kusjuures, lisaks kaltsupoodidele olen ma näinud "krõpsuškutte" ka kodutarvete/elektroonika poodides. Seal pakutakse neid kaablikinnituste pähe - et siis täpselt juhendi järgi toimides tõmbaksid oma (näiteks) teleka tagant välja vonklevad 5 kaablit ilusti ühte kimpu.
Miks mulle see variant rohkem meeldib, on, et nii, nagu algsel HK paelal, nii on ka nendel otsas "pea", ehk siis tegelikult küll laiem osa, milles on pilu. See meeldib mulle natukene rohkem, kuna kinnitamisel sealt pilust "saba" läbi pistes ei ole võimalustki, et krõps lihtsalt niisamma lahti tõmbuks. Tõmbav jõud avaldub ainult piki kinnitust - avamiseks oleks vaja aga ristipidist jõudu.
Muidugi, osavate näppude voor võib ka tavalisele "kaltsuka ribale" ilusti pea otsa õmmelda
Miks mulle see variant rohkem meeldib, on, et nii, nagu algsel HK paelal, nii on ka nendel otsas "pea", ehk siis tegelikult küll laiem osa, milles on pilu. See meeldib mulle natukene rohkem, kuna kinnitamisel sealt pilust "saba" läbi pistes ei ole võimalustki, et krõps lihtsalt niisamma lahti tõmbuks. Tõmbav jõud avaldub ainult piki kinnitust - avamiseks oleks vaja aga ristipidist jõudu.
Muidugi, osavate näppude voor võib ka tavalisele "kaltsuka ribale" ilusti pea otsa õmmelda