Juuni 2012
Las nad siis päeval filmivad. Teen ettepaneku koguneda õhtul kollasele, et lõpetada heinatööd, sest 1 rist vajab veel koristamist. Kõik kes tulevad ja kellel on võtku rehad kaasa (kellel on ka murureha) nii saame kiiresti vajaliku töö tehtud ja kogu platsi korda. See on ju Meie kõigi ühine ettevõtmine.
Jah tahavad, pidid lennukite jaoks täitsa oma saate tegema...Ropka wrote:kas nad rohkem ei tahagi filmida
ette hoiatamisega saaks ka mõne lennuki kohale
T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Kas see tehnika -TV on mingi uus saatesari? Olen sellest juba aastaid rääkinud ,et siukesi alasid võiks kuskil kajastada. TM on teinud suure Pantri hüppe(Tiigri hüpe kasutuses vist muus vallas ja panter võib vabalt olla roosa) ja kajastab nii lennundust kui mudelautosid. Kui nüüd spordisaated hakkaksid kajastama ka kõiki tasemega võistlusi vabalennust kuni vigurlennuni oleks kohe kena vaadata. Ja palju rohkem väikseid ning suuri inimesi saaks sellest teada. Ootan põnevusega sellist võttegruppi ka Hiiumaale
Lisan veel ,et Matsa üleskutse selle kogu "tähesära" kommentaaride vahel on täiesti LOETAV. Ma ei kujutaks ette kui seda saadet filmitaks rinnuni rohu sees ,mis Jaanipäevaks on küll täiest loomulik. Ja saaates esineks vaid Ville pea ning operaator tuhniks rohusees ning teeks makrovõtteid puju taga peidus olevast kopterist. Aga niidetud ja hooldatud platsi peal on seda kohe esteetilisem vaadata.
Kuskil nägin sarnast arvamust veel. TM on läbi aegade kirjutanud väga erinevatel teemadel. Mudelismist kirjutati seal ca 2000 aastate alguses mitu korda (lennukid, autod ja laevad). Siis sattusin seda ajakirja ka rohkem lugema. Ma arvan, et teed mu lemmikajakirjale liiga.TM on teinud suure Pantri hüppe(Tiigri hüpe kasutuses vist muus vallas ja panter võib vabalt olla roosa) ja kajastab nii lennundust kui mudelautosid.
Võibolla ehk jah tegin natuke liiga aga minu mälestused TM ga olnud ikka kui autoajakirjaga.(seal on olnudki muudki kuid kaalukauss ikka rohkem autode poolel , mis muidugi on ka loomulik.Autosid tarbib rohkem inimesi kui muud tehnika saavutusi.) Nüüd selle aasta algusest loen seda pidevalt, sest igas numbris kirjutatakse midagi huvitavat ka minu jaoks. Sõnastan siis ümber ,et MINU jaoks on teinud see ajakiri suure sammu edasi. Ja pigem soovitan seda ikka osta
Viljandi lennuväljal üpris tuuline, pidin oma Triwonile vahel üle 75% trukki andma, et üldse vastutuult liiguks puhangute ajal, tavaliselt suure tuulega (nagu Helicampi viimasel päeval) tahab ainult veidi üle poole gaasi.
Lennuväljal tundus olevat ka langevarjurite üritus, sildid väljas aga peale lennuki polnud kedagi näha.
Nii, et Viljandi mehed, minge lendama! Elamused 120% garanteeritud! Ise pean kahjuks juba Tallinna poole sõitma hakkama.
Lennuväljal tundus olevat ka langevarjurite üritus, sildid väljas aga peale lennuki polnud kedagi näha.
Nii, et Viljandi mehed, minge lendama! Elamused 120% garanteeritud! Ise pean kahjuks juba Tallinna poole sõitma hakkama.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Tehnika TV saade kopteritest valmis ja üleval
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehni ... terid.aspx
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehni ... terid.aspx