Ehk saaksid sellest kah aru.

Kui nii siis väga hea. Reversin rudderi ja saadan sulle orig seadefaili.Aredx wrote:Ehk kellegil on multikopterile .cfg seadistusfaili? Ainult faili lubas peale panna viimati..
Aga hobi läheb nii ropult kalliksAredx wrote:Nja, usun. Kõik scoopi nimetatud asjad on nüüdsest ka olemas. Küll siis juba akutestri otsin ka.
Homme-täna on kohal pakk, kus uus aku sees + propid.
No ma ei pidanud nüüd just joomist silmas, kui oma tehnikast ei hooli siis läheb liigagi palju raha, ma saan aru, et hobi on kallis, aga raha ei ole mõtet tuulde ka lasta.Scoop wrote:Hobid ongi kallid. Ma olen ehk pool aastat alles tegelenud, aga investeering on ikka oluliselt suurem kui alguses üldse arvata oskasin. Raha ongi selleks, et seda enda meeleheaks kasutada. Mõni joob Soome laeva peale selle maha, teine ostab jootejaama ja paar 3,5mm connectorit
Saab ilma testrita küll hakkama aga testriga saad tunduvalt odavamalt hakkama. Lipo aku peaks õiges kasutuskorras vastu pidama 500 laadimis/tühjenemistsüklit ehk siis meie mõistes lendu (mul siin igatahes mõnel üle 200 korra). Nii mõnelgi mehel siin elavad akud mitu lennuvahendit üle enne kui uusi vaja osta. Ja rikki võivad minna valesti kasutades/ühendades mitte ainult akud vaid ka vastuvõtjad, regud, servod ja nii edasi. Võrdle siis nende asjade hindu testri omaga ja näed kohe kuidas asjad on.Aredx wrote:Pole testrit ka eriti vaja. Vot ilma saab ka! Alati saab ilma "Millegita". Sõidan ja laen niikaua, kui on võimalik.