Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.
-
Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.
Selle laadijaga saab laadida plii akusid, aga mis juhtub praktikas. Nimelt siin fooumis kasutaja Sven rääkis mulle, et ta proovis selle laadijaga auto akut laadida aga laadija põles maha. Kas keegi targem oskab öelda kas see laadija jääb ellu kui laadida väiksema vooluga või oleks mõistlik laenata kellegilt auto aku laadijat?
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.
Re: Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.
imaxiga olen kunagi aiatraktori akut laadinud, eks seal seab juba võimsus piirid ette,3-4 A on ta nõus ehk laadima..tonu.tootsen wrote:Selle laadijaga saab laadida plii akusid, aga mis juhtub praktikas. Nimelt siin fooumis kasutaja Sven rääkis mulle, et ta proovis selle laadijaga auto akut laadida aga laadija põles maha. Kas keegi targem oskab öelda kas see laadija jääb ellu kui laadida väiksema vooluga või oleks mõistlik laenata kellegilt auto aku laadijat?
P28A- FPV
-
Laadijal on mingi max. võimsus.
Kui Plumbum režiim olemas 12 voldise aku jaoks - siis ma ei näe probleemi.
Kui üritad laadida 12v /70Ah akut siis on valem umbes selline:
Laadimisvool- 7A (0,1C) korda laadimispinge 13,8V = 96,6 W
Olen laadinud ka NiCd režiimis 2A-ga ( 12v-se Toitteploki Max oli 3A). Hommikuks oli ikka aku nii täis, et sai tööle minna.
Kui muidu ei julge vali ise mingi voolu ja pinge piirmäär ja anna minna.
Kui Plumbum režiim olemas 12 voldise aku jaoks - siis ma ei näe probleemi.
Kui üritad laadida 12v /70Ah akut siis on valem umbes selline:
Laadimisvool- 7A (0,1C) korda laadimispinge 13,8V = 96,6 W
Olen laadinud ka NiCd režiimis 2A-ga ( 12v-se Toitteploki Max oli 3A). Hommikuks oli ikka aku nii täis, et sai tööle minna.
Kui muidu ei julge vali ise mingi voolu ja pinge piirmäär ja anna minna.
Accucell6
Tere
Enne laadija ostmist sooviks sellist infot kumb on parem laadija kas Imax6 või Accucell6 või kumba osta ?
Enne laadija ostmist sooviks sellist infot kumb on parem laadija kas Imax6 või Accucell6 või kumba osta ?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
-
Re: Accucell6
Imaxi kohta ei oska midagi öelda, kuid accucell6 on küll küllaltki lihtne ja arusaadav. Ja Pb akut laeb ka edukalt.ufo wrote:Tere
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.