Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
tonu.tootsen

Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.

Post by tonu.tootsen »

Selle laadijaga saab laadida plii akusid, aga mis juhtub praktikas. Nimelt siin fooumis kasutaja Sven rääkis mulle, et ta proovis selle laadijaga auto akut laadida aga laadija põles maha. Kas keegi targem oskab öelda kas see laadija jääb ellu kui laadida väiksema vooluga või oleks mõistlik laenata kellegilt auto aku laadijat?
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.
ik

Re: Accucell6 laadijaga plii aku ehk auto aku laadimine.

Post by ik »

tonu.tootsen wrote:Selle laadijaga saab laadida plii akusid, aga mis juhtub praktikas. Nimelt siin fooumis kasutaja Sven rääkis mulle, et ta proovis selle laadijaga auto akut laadida aga laadija põles maha. Kas keegi targem oskab öelda kas see laadija jääb ellu kui laadida väiksema vooluga või oleks mõistlik laenata kellegilt auto aku laadijat?
imaxiga olen kunagi aiatraktori akut laadinud, eks seal seab juba võimsus piirid ette,3-4 A on ta nõus ehk laadima..
P28A- FPV
KristoR

Post by KristoR »

Mul kunagi oli see ja väga edukalt sai laadida.
Nüüd on Turnigy A-6-10 200W ja ka sellega korduvalt laadinud...
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Võsalendur

Post by Võsalendur »

Graupneri Ultramat Duo Plus 30 on ka kenasti ära kannatanud igasuguste asjade laadimise. Kui su laadija plii akut laadima on mõeldud siis ei tohiks temaga küll midagi juhtuda.
Oehh

Post by Oehh »

Laadijal on mingi max. võimsus.
Kui Plumbum režiim olemas 12 voldise aku jaoks - siis ma ei näe probleemi.
Kui üritad laadida 12v /70Ah akut siis on valem umbes selline:
Laadimisvool- 7A (0,1C) korda laadimispinge 13,8V = 96,6 W

Olen laadinud ka NiCd režiimis 2A-ga ( 12v-se Toitteploki Max oli 3A). Hommikuks oli ikka aku nii täis, et sai tööle minna.
Kui muidu ei julge vali ise mingi voolu ja pinge piirmäär ja anna minna.
ufo

Accucell6

Post by ufo »

Tere
Enne laadija ostmist sooviks sellist infot kumb on parem laadija kas Imax6 või Accucell6 või kumba osta ?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
tonu.tootsen

Re: Accucell6

Post by tonu.tootsen »

ufo wrote:Tere
Enne laadija ostmist sooviks sellist infot kumb on parem laadija kas Imax6 või Accucell6 või kumba osta ?
Imaxi kohta ei oska midagi öelda, kuid accucell6 on küll küllaltki lihtne ja arusaadav. Ja Pb akut laeb ka edukalt.
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.
Post Reply