Sportlastel on palju teemasid prillidest. Kas lendurid kasutavad midagi muud?
Kui ma õigesti aru saan su prillidest, siis need on polaroidid, mis helkimisi ära võtavad. Lenduritele neid ei soovitata minu meelest.pipercub wrote:... helkimisvastane pinnakate. Kõik kena, aga kui lennuk on kaugemal kui 100-150 kaovad järsku detailid ja toonid, jääb ainult tume kontuur. Sama nii päeval kui õhtul. Võtan prillid ära, detailid jälle nähtaval. ...
Mul tekib peavalu peale Uvexi prille. Pikemal kandmisel on raske jälle ilma prillideta vaadata. Optiliselt korrektsed nad ei ole, vaatad otse enda ette maha ja näed auku enda ees, ise oleks nagu pool meetrit pikem.pipercub wrote:Katsetasin viimased paar nädalat erinevaid päikeseprille. Suured lootused said pandud Uvexi oranzhidele ratturiprillidele. Alguses oli kõik ilus, kristallselge ergas pilt, lai vaateväli, helkimisvastane pinnakate. Kõik kena, aga kui lennuk on kaugemal kui 100-150 kaovad järsku detailid ja toonid, jääb ainult tume kontuur. Sama nii päeval kui õhtul. Võtan prillid ära, detailid jälle nähtaval. Veel võtsid need prillid alguses silmad vesiseks, pärast harjus. Võibolla on see mingi induviduaalne nägemise omapära, ei ole kunagi päikeseprille pikalt kandnud.
Täitsa nõus sinuga, mul on miinus prillid ja igapäevased kaaslased, esimesed fotokromaatilised muutusid pruuniks ja pilt kuidagi "pehmeks", järgmised on olnud hallid ja pilt hoopis teravam.Riff wrote:Hallid fotokromaatilised prilli läätsed - väga head! Nüüd on võimalik vajadusel kopterit lennutada ka nii, et päike ja kopter asuvad kõrvuti ning saab ikka aru, kus kopter on.