Olles ise foorumit sirvinud võis välja lugeda, et mingi ajani oli siin multikopteri tehnikast või seadistustest arutletud ja siis ühtäkki lõpetati sellest jutu tegemine või hoopis tükis kustutati oma postitusi, mis multikoptereid puudutab. Täna ajab see mind muigama, aga see selleks. Nimelt, olen ise arvamusel, et see valdkond areneb meeletu kiirusega ja neid nn.“osavaid näppe“ oleks meile ainult juurde vaja. Aga kui praegu vaadata, et kui palju hinnanguliselt neid inimesi siin foorumis oleks, kes multikoptereid lennutab siis peaks ikka omajagu olema. Veebist leiab Eestis tegutsevatest aerofotograafiat pakkuvaid ettevõtteid rohkem kui siin foorumis sellel teemal sõnavõtte J! Samuti kui müüa mõni multikopteri osa siis on huvilisi palju – omad kogemused taas. Minu küsimus on, et mis siis toimub, miks keegi oma projekte ei tutvusta J?
Kas see on äriks ära läinud ja võibolla ollakse lihtsalt kadedad? Ei tea seda täpset põhjust, aga aeg oleks nö kapist välja tulla ja kogemusi jagada. Kus näed viga ja laita – tule ja aita, ütleb vanarahva tarkus. Selle eest seisakski praegu. Ma ei ole tehnilise haridusega, aga ma olen õpivõimeline – seni kogetut ja oma teadmisi saan vabalt Teiega jagada. Olen põhimõtteliselt poole aastaga väga palju omandanud ja seejuures saanud praktilisi oskusi kuna investeerin järjepidevalt antud valdkonda ja aega mul on piisavalt. Teen seda sihipäraselt kuna mind paelub selle teenuse pakkumine ja leian, et mul on ka palju eeliseid – põhjendamaks turule tulekut. Tavainimese jaoks on tegemist veel innovatiivse alaga, aga see muutub igapäevaga aina tavalisemaks nähtuseks. Samas kõigile julgustuseks, et mistahes konkurents teeb turule alati ainult head.
Siinkohal lõpetuseks, kutsuks üles kõiki neid julgemalt sõna võtma multikopterite teemal ja arutlema, kellel on väheselgi või rohkemal määral kogemusi antud valdkonnas. Niisiis, näiteks kui sa oled hädas vibratsiooni, kaamera gimbaliga, üldise seadistamisega või vajad muud nõu valiku tegemisel siis meil on endiselt veel oma „Multikopterid“ foorumi teema olemas. Samuti on meil olemas väga andekaid insenere, kes on ise modelleerinud kas siis näiteks kaamera gimbalid või kopterid. Seega, tasub uurida ja arutleda

Parimat!
Henry