STan wrote:Mida päev edasi, seda suuremaks sõbraks kopteriga saan. Väike video ka. Lennukoht pole parim, aga seal tuul väga ei seganud. Homme kui ilm lubab siis plaan Kollasele minna. Kui keegi veel, siis hõisake mulle ka.
Sellises kohas pole vist eriti mugav lennata, Kollasel ikka tunduvalt parem kiiret otselendu teha, saad sabatüüri ja eleronidega koostöös ilusaid kurve joonistada, suurema kiirusega saad lausa 90 kraadise kaldega "tünni" joonistada kurvis Praegu tundub, et alalhoiuinstinkt käseb enne tagasipööret hoo maha pidurdada ja siis tõmbad ka gaasi instinktiivselt maha.
Last edited by trebla on Mon Mar 24, 2014 10:17, edited 2 times in total.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Käisin Fox'i lennutamas. Pilvkate hirmus madalal täna, vahepeal oli nagu siil udus
Teisel lennul sai ägedaid manöövreid ka tehtud (tiivapainet testisin) ja aetud keres ülerõhk nii suureks, et kanopi pani lendu. Vend hoidis selle lennul silma peal jooksu pealt, minu asi oli maandumine. Ilma kaaneta lendas sama hästi, ei saanud arugi miskit. Kanopi tilga liimi vajab, mul kaamera aku tagaosas sees ja selle raskusega tegi väikese murde maaühenduse hetkel
Eile siis niimoodu (oma lennuk jäi pildilt välja kuna ei suuda mõlema asjaga korraga tegelda. RC autode/paatide meestel siinkohal selge eelis ) http://youtu.be/jCIRsYEC2z8
Äge värk! Tuul tõusis vahepeal ikka päris korralikult. Mitu katset läks enne kui Calmato maad sai puudutada
usamees wrote: Eile siis niimoodu (oma lennuk jäi pildilt välja kuna ei suuda mõlema asjaga korraga tegelda. RC autode/paatide meestel siinkohal selge eelis ) http://youtu.be/jCIRsYEC2z8
usamees wrote: Eile siis niimoodu (oma lennuk jäi pildilt välja kuna ei suuda mõlema asjaga korraga tegelda. RC autode/paatide meestel siinkohal selge eelis ) http://youtu.be/jCIRsYEC2z8
käte värina eemaldab pildi stabilisaator, mis uhkematel aparaatidel on sisse ehitatud! Odavamate pildiaparaatide omanikel tuleb enne võtete algust manustada vedelat "pildistabilisaatorit"
Kuno käsi ei värisenudki sel põhjusel. (aga saba värises küll... lennukil )
käte värina eemaldab pildi stabilisaator, mis uhkematel aparaatidel on sisse ehitatud! Odavamate pildiaparaatide omanikel tuleb enne võtete algust manustada vedelat "pildistabilisaatorit"
Kuno käsi ei värisenudki sel põhjusel. (aga saba värises küll... lennukil )
Pildistabilisaatorid üldiselt sogastavad pildi teravust ( väga ok on küll, kui vaadata vaid väikselt ekraanilt jne ). Loomulikult on kallitel spets vidokaameratel optilis- elektroonilised stabikad aga need ei mahu taskusse. Telefonidel millel ka käesoleval ajal optika stabikaid kasutusel, toimivad siiski vaid enam-vähem, vaid pildistamisel. Sellel konkreetsel karbil on kah mingine, kuid mulle meeldib rohkem kasvõi värisev aga terav pilt, kui rahulik ning hägune. Aa, võibolla ma lissalt värisen ise samal sagedusel ja seetõtu mulle sobibki
Äitähh Kuno.ma niigi ilastan topelt tiivaga lennukite nägemise pärast,jajajajaja nüüd veel sinu lend..õrrrrr...ise olete süüdi kui ma murdun lõpuks,ning lõpuks endale kh midagi sellist soetan:D
usamees wrote:Pildistabilisaatorid üldiselt sogastavad pildi teravust ( väga ok on küll, kui vaadata vaid väikselt ekraanilt jne ). Loomulikult on kallitel spets vidokaameratel optilis- elektroonilised stabikad aga need ei mahu taskusse. Telefonidel millel ka käesoleval ajal optika stabikaid kasutusel, toimivad siiski vaid enam-vähem, vaid pildistamisel. Sellel konkreetsel karbil on kah mingine, kuid mulle meeldib rohkem kasvõi värisev aga terav pilt, kui rahulik ning hägune. Aa, võibolla ma lissalt värisen ise samal sagedusel ja seetõtu mulle sobibki
Ma ei tea kas see läheb ka kallite stabilisaatorite alla, aga sellist väriseva raamiga, aga sujuva pildiga ülesvõtet on ikka tunduvalt parem vaadata. http://www.youtube.com/watch?v=QLwOluT_Pec#t=73
usamees wrote:Pildistabilisaatorid üldiselt sogastavad pildi teravust ( väga ok on küll, kui vaadata vaid väikselt ekraanilt jne ). Loomulikult on kallitel spets vidokaameratel optilis- elektroonilised stabikad aga need ei mahu taskusse. Telefonidel millel ka käesoleval ajal optika stabikaid kasutusel, toimivad siiski vaid enam-vähem, vaid pildistamisel. Sellel konkreetsel karbil on kah mingine, kuid mulle meeldib rohkem kasvõi värisev aga terav pilt, kui rahulik ning hägune. Aa, võibolla ma lissalt värisen ise samal sagedusel ja seetõtu mulle sobibki
Ma ei tea kas see läheb ka kallite stabilisaatorite alla, aga sellist väriseva raamiga, aga sujuva pildiga ülesvõtet on ikka tunduvalt parem vaadata. http://www.youtube.com/watch?v=QLwOluT_Pec#t=73
Väriseva pildi panen ise üldjuhul esimese 5 sekundi jooksul kinni.
Kas Sa ei märganud ,et vaatamata selle hullu raami rapsimisele ,värises lennuk ikkagi rohkem kui minu videos. Lisaks ei ole hd ekraanil peale ähmase kogu,lennukist miskit järel. Stabiliseerimata 1080p videost saad seda peatades, ka foto laadseid kujutisi eraldi vaadelda jne. Üldiselt ise vaatan rohkem videotes just masinaid, lennuvahendeid, tehnikat jne, seetõttu,et just need mulle huvi pakuvad . Aga no maitse asi või nii
kyylik wrote:Äitähh Kuno.ma niigi ilastan topelt tiivaga lennukite nägemise pärast,jajajajaja nüüd veel sinu lend..õrrrrr...ise olete süüdi kui ma murdun lõpuks,ning lõpuks endale kh midagi sellist soetan:D
See lennuk on tegelikkuses tõsiselt vinge. Kord kui sõitsime Haabsallu lennutama märkasime metsakohal ilusat biplan-i madallennul ja äkki see sooritas vähemalt 15G-se manöövri Tundus,et lenduritega on nüüd küll n.ö. ühelpool aga lend jätkus nähtavalt kontrollitult Lennuväljani jõdnult selgus,et tegu oli hoopis Kuuno ja selle sama lennukiga.
Rakvere Mudellennuklubi lendab 29. märtsil 2014 kl. 11:00 külla Kadrina lennuhuvilistele.
Huvilised saavad täpsemat infot Rakvere Mudellennuklubi FB lehelt: www.facebook.com/events/230254713844134/ .
kyylik wrote:Äitähh Kuno.ma niigi ilastan topelt tiivaga lennukite nägemise pärast,jajajajaja nüüd veel sinu lend..õrrrrr...ise olete süüdi kui ma murdun lõpuks,ning lõpuks endale kh midagi sellist soetan:D
Käisin ka ise oma erilennukit testimas Kollasel. Ise lõpuks jube rahul selle üliväikse taskuraketiga. Nüüd jätkub kiirust jõudu ja juhitavus on kah suurepärane. Pisike minutiline video kah siin : http://youtu.be/cWMzqHlcUTc
Bluesmell wrote:Sai jälle pisut lennatud:
Platsil kolm kopterit - kõik jäid terveks seekord
Mul oli täna kollasel ka kolm komplektset kopterit kaasas, tagasi tõin ainult 2 komplektset kopterit Seekord kaotas siis GAUI Hurricane550 oma süütuse, esimene kräss tema jaoks
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Tänane ilm vist meelitas kõiki lendama.Põristasime kh kadria juures.Näitasime kooli juures lastele lennukeid jne.äitähh stan,särts,silversass ja riff.Kahjuks ununes fotoka piinamine täitsa ära:D
Väga pro päev oli täna! Õhtul päikese loojanfu ajal tegin ka veel mõned tiirud! Ootab siis järgmist koosviibimist.
kyylik wrote:Tänane ilm vist meelitas kõiki lendama.Põristasime kh kadria juures.Näitasime kooli juures lastele lennukeid jne.äitähh stan,särts,silversass ja riff.Kahjuks ununes fotoka piinamine täitsa ära:D