Üritusi on ikka palju pigem

Ja võistused on juba mõõduvõtt. Mul oli niuke plaan,et õpetamise eesmärgil. Näiteks Rein Vihmand õpetas Pärnus meie lastele rakette tegema. Seal oli ka väga vinge autorada millel meie lapsed said sõita. Ja neid nippe kasvõi lennuki ehitusest kuni timmimiseni ja trikitamiseni saaks näidata. Saan aru ,et võistlused on ka üks koht kus seda teha saab ja teistelt õppida. Aga kõik pole veel võistlusteks valmis. Lastega ringi tegevuses on see teine mõte

Vanus meie ringides käiatel on 6-19 ja 26-50. Jagub jah nii juunioride kui seenioride klassi.
Kõige suuremat probleemi näen mina just noorte sellistesse ringidesse meelitamisega. Arvutid ja laiskus-mugavus on palju suurem väljakutse.
Lasteaiast alustamine paistab olevat meil tulemusi toov kuna siis ei olda veel niipalju mugavustsoonis ning mõte midagi ise teha kinnistub paremini. Samuti see kui sama seltskond on koos mitte ainult ringitunnis vaid ka muid tegevusi tegemas. Noortelaagrid, matkad ja kasvõi tähtpäevad erinevad. Oodatakse ka väljasõite mandrile sest siis saab ju koolist ära

Ma arvan , et saate aru mida ma silmas pean. Tean ,et kohe kohe alustatakse ringitegevusega Murastes. Rakveres on alustanud uus ring ja vanad teatud kohad on ka olemas. Kõige rohkem unistangi sellest kui tulevikus näeks omi ringi poisse tüdrukuid oma lastega põllu peal lendamas või kedagi tehnika või elektroonikaga tegelemas. Vanad tegijad on ka eeskuju paljudele alustajatele.
Meil on niipalju erinevaid projekte ja alasid millega tegeleme. Lapsed saavadki siis ise valida kas lendavad , sõidavad autodega, meisterdavad seebikarbi autosid või leiutavad niisama midagi huvitavat. Tähtis ,et nad tegelevad reaalse käelise tegevusega. Ja sellepärast meid huvitabki kuidas ja mida teised teevad

Aerofotograafia näiteks on paljusid huvitama hakanud ja seegi on osa meie tegevusest.
Jah ma ise tahaksin võistelda aga peale selle ,et vabal ajal lastega olen on mul ka teisi kohustusi. Ma tean ,et see aeg tuleb kui saan ka enda asjadega tegeleda

Püüan selle poole