Allikale saab siit
Ei ole küll viisakas oma "kümmet senti" lisada, aga arvan, et siinkohal täiesti kohane karjatada "Me toooo" - täpselt samasugune arvamus toimumise aja kohta.Oehh wrote: Kui huvitatuid oleks piisavas koguses siis saaks ilmselt pidada läbirääkimisi
nii toimumise aja kui ka koha suhtes.
ma hästi ei mäleta,aga võibolla on viga minus,et sellest oleks juttu olnud...Pakkusin eelmine aasta sama asja Talvepäevadele. Siis kui see "droonijama" pihta hakkas. Aga paraku oli huvi, tagasihoidlikult öeldes, jahe!
Kuno wrote:ma hästi ei mäleta,aga võibolla on viga minus,et sellest oleks juttu olnud...Pakkusin eelmine aasta sama asja Talvepäevadele. Siis kui see "droonijama" pihta hakkas. Aga paraku oli huvi, tagasihoidlikult öeldes, jahe!Iseenesest oleks mõte talvepäevadel selle probleemiga tegeleda hea,aga kas koolitajad on nõus meiega seal kaugel Ida-Viirumaal kohtuma
Ehk proovime sel aastal uuesti
Äkki on meilgi midagi huvitavat neile kooitajatele näidata-rääkida...
Ning teiseks talvekatel pole aega ka jukyylik wrote:ehk keegi meis on asjaga väga kursis ja seletab talvekatel lühidalt üle.ma kahtlen et keegi kannataks kuulata talvekatel 8tundi seda.