Käisin täna platsi vaatamas. Keegi tark oli niidetud alal käinud labidaga auke kaevamas, vihmausse või ei tea mida krdit sealt otsinud.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Natuke hilja saan sellisest üritusest teada. Plaan on minna ikagi lennuväljale, nagu foorumis juba hõigatud.särts wrote:Valev,Mart ja võibolla ka mina homme Sõmerul noorteüritusel.Võiksid ühineda.
Raudselt on varsti Ivanišvili oma tõkkepuudega kohal.Kuno wrote: ...
.Samas nähtavasti ei juhtu ka eriti midagi,kui just "dokumentidega" omanik ise mingit avaldust ei tee ja koos politseiga kohale ei tule.
Kummaline,kuidas ajad on muutunud - varem käidi uudistamas,et vaat kui vahva ja lahe hobi - nüüd põrnitsetakse altkulmu,et "kuradi rahvavaenlased".
Üritan postitada rohkem infot õhtajooksul.tikka wrote:Platsi kohta on kuskil infot? Suurus, kas ratastega saab õhku ja maanduda, pildid jms?kyylik wrote:Tere! Kui ilma on siis see laup me yritame lennutada neerutis.tapa-kadrina vahel.teeme grilli jne.kui keegi on rakvere kandis liikumas siis oled oodatud kindlasti mudeliga kylla.
Selline koht oleks valitud: http://www.aerofotod.ee/AF/?foto=273322kyylik wrote:Üritan postitada rohkem infot õhtajooksul.tikka wrote:Platsi kohta on kuskil infot? Suurus, kas ratastega saab õhku ja maanduda, pildid jms?kyylik wrote:Tere! Kui ilma on siis see laup me yritame lennutada neerutis.tapa-kadrina vahel.teeme grilli jne.kui keegi on rakvere kandis liikumas siis oled oodatud kindlasti mudeliga kylla.
Loogiline ka ju, et altkulmu põrnitsetakse: Selline "lelu" maksab ju suure hunniku rahapabereid.Kuno wrote:Laupäeval,peale selle ilusa reaktiivlinnu lahkumist jäin veel natukeseks kohale ja saabuski politsei.Küsimus oli,et kes lubas seda rada mudelite lennutamiseks kasutada.Sama küsimus esitati ka autoga trifitjatele ja motikaga trikitajatele.Küsimus jäi õhku rippuma - selle eest nagu otse karistada ei saa,aga jäi mulje,et nagu oleks tahtnud.Politsei väide oli,et möödasõitjad helistavad,et rajal käib ohtlik tegevus.Neil oli see olnud päeva jooksul juba neljas väljakutse Piibe rajale.Ega nad päris saagita ka jäänud - ühel triftiautol puudus tehniline ülevaatus,niiet mingi raha ikka tuli.
Politsei väide oli,et peaks olema mingi maaomaniku luba,aga milline ja mis kujul,seda nad ei osanud nagu selgitada.Kuna on üles tõmmatud see lennuameti jura,tuleb ilmselt edaspidi ka selliste insidentidega arvestada.Samas nähtavasti ei juhtu ka eriti midagi,kui just "dokumentidega" omanik ise mingit avaldust ei tee ja koos politseiga kohale ei tule.
Kummaline,kuidas ajad on muutunud - varem käidi uudistamas,et vaat kui vahva ja lahe hobi - nüüd põrnitsetakse altkulmu,et "kuradi rahvavaenlased".
Väga lahe. Aitäh.Koolibri wrote:Tikka: https://www.dropbox.com/s/waozqod7qnume60/L39.mpeg?dl=0
Aga kuhu jäi maandumine? Ei taha norida vms, lihtsalt oleks videos juures üks lisa põnevuse ja kaasaelamise moment.
Jah, mina käisin seal autoga mõnikord. Vaatasin, et ei sõidaks rööpaid sisse,tikka wrote:Laupäeva suhtes plaanin rohkem kindla peale välja minna ja olen hea ilma korral taaskord Funcubiga Rakvere lennuvälja mudellennu platsil.
Selline info ka veel. Kui keegi käib seal juhuslikult autoga, siis on palve mitte risti üle lennuvälja enda raja sõita. Auto võiks parkida näiteks tee äärde või siis lennurajast linna poole peenarde äärde vms. Aiamaadele viival teel on korralikud vaod sisse tekkinud ja kohalik pärislennuki kasutaja polnud selle üle just rõõmus. Praegused mudelite platsile viivad jäljed ei tundunud olevat midagi erilist, aga nii vast võikski jääda.
Silversass wrote: Jah, mina käisin seal autoga mõnikord. Vaatasin, et ei sõidaks rööpaid sisse,
kasutades iga kord erinevat jälge ning pehme pinnase korral ei trüginud peale.
Antud käitumise pärast vabandan kui see kedagi häiris. Usun, et minu poolt jääb edaspidi nii nagu soovitakse.
Näib, et ei teki ühtset klubi ikkagi. Osad liikmed ei soovi lennuvälja kasutada raadiohäirete pärast, osad künkliku pinna pärast.
Ka poistega ringi läbi viimas käia on seal keeruline, jääb kaugele.
Üks võimalus oleks Ussimäe plats, see on suuruse poolest sobiv. Käisin seal natuke aega tagasi vaatamas, aga kõik oli üles küntud ja päris palju kive oli pinnale tulnud. Ehk siis sinna tuleks mingi maalapp saada, kuhu üks korralik rada teha. Kollase platsi näitel oleks praktilisi kogemusi võtta. Minu jaoks päevas kaks lisa km kõndimist, aga korraliku raja puhul elan üle.kyylik wrote:Minul kajuks seal jh 2,4 peal häired,oleks ülim ohutuse rikkumine kui jätkaksin seal lendamist.selles suhtes rakveres jh nutine olukord,pole sellist platsi kust saaks toimetada telikuga jne jne ja mis asuks linna lähelda(nt 1-2km)