Elektroonikafoorumisse juba kirjutasin, aga äkki leian siit abi. Võin manuaali osta või hoopis laenata, et pilte teha või skännida. Tahaks läbi lugeda ja kõik nüansid selgeks teha.
Pole päris kindel, kas selline asi üldse eksisteerib, aga lapsepõlves oleks nagu lugenud arusaadavas keeles juhendit.
Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendit
Re: Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendi
Eesti keeles kahjuks pole. Mul vedeleb lauasahtlis venekeelne raamatuke - "Ampervoltmeter-ispütatel-tranzistorov-TL-4M Rukovodstvo po ekspluatatsi".tikka wrote:Elektroonikafoorumisse juba kirjutasin, aga äkki leian siit abi. Võin manuaali osta või hoopis laenata, et pilte teha või skännida. Tahaks läbi lugeda ja kõik nüansid selgeks teha.
Pole päris kindel, kas selline asi üldse eksisteerib, aga lapsepõlves oleks nagu lugenud arusaadavas keeles juhendit.
Minu meelest oli see ainuke asi, mis vahust karbis kaasa tuli. Ning egas ta väga põhjapanev teos ole kah - aga lihtsalt infoks, selline asi on olemas.
Re: Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendi
Sama asi on mul ka olemas. Eestikeelne oleks parem. Ma ei aja tingimata originaali taga, võib olla ka näiteks pildistatud või skännitud variant.cuprum wrote: Eesti keeles kahjuks pole. Mul vedeleb lauasahtlis venekeelne raamatuke - "Ampervoltmeter-ispütatel-tranzistorov-TL-4M Rukovodstvo po ekspluatatsi".
Minu meelest oli see ainuke asi, mis vahust karbis kaasa tuli. Ning egas ta väga põhjapanev teos ole kah - aga lihtsalt infoks, selline asi on olemas.