Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendit

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
tikka

Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendit

Post by tikka »

Elektroonikafoorumisse juba kirjutasin, aga äkki leian siit abi. Võin manuaali osta või hoopis laenata, et pilte teha või skännida. Tahaks läbi lugeda ja kõik nüansid selgeks teha.

Pole päris kindel, kas selline asi üldse eksisteerib, aga lapsepõlves oleks nagu lugenud arusaadavas keeles juhendit.
cuprum

Re: Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendi

Post by cuprum »

tikka wrote:Elektroonikafoorumisse juba kirjutasin, aga äkki leian siit abi. Võin manuaali osta või hoopis laenata, et pilte teha või skännida. Tahaks läbi lugeda ja kõik nüansid selgeks teha.

Pole päris kindel, kas selline asi üldse eksisteerib, aga lapsepõlves oleks nagu lugenud arusaadavas keeles juhendit.
Eesti keeles kahjuks pole. Mul vedeleb lauasahtlis venekeelne raamatuke - "Ampervoltmeter-ispütatel-tranzistorov-TL-4M Rukovodstvo po ekspluatatsi".
Minu meelest oli see ainuke asi, mis vahust karbis kaasa tuli. Ning egas ta väga põhjapanev teos ole kah - aga lihtsalt infoks, selline asi on olemas.
tikka

Re: Otsin vanaaegse testri TL-4M eestikeelset kasutusjuhendi

Post by tikka »

cuprum wrote: Eesti keeles kahjuks pole. Mul vedeleb lauasahtlis venekeelne raamatuke - "Ampervoltmeter-ispütatel-tranzistorov-TL-4M Rukovodstvo po ekspluatatsi".
Minu meelest oli see ainuke asi, mis vahust karbis kaasa tuli. Ning egas ta väga põhjapanev teos ole kah - aga lihtsalt infoks, selline asi on olemas.
Sama asi on mul ka olemas. Eestikeelne oleks parem. Ma ei aja tingimata originaali taga, võib olla ka näiteks pildistatud või skännitud variant.
ussimuna

Post by ussimuna »

Kas Sa oled kindel, et selline variant üldse eksisteerib? Minul ka venekeelne.
tikka

Post by tikka »

ussimuna wrote:Kas Sa oled kindel, et selline variant üldse eksisteerib? Minul ka venekeelne.
tikka wrote: ...
trebla

Post by trebla »

Kui selle kunagi poest ostsin siis oli kaasas ainult venekeelne juhend.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
tikka

Post by tikka »

Kui vaadata siin ja elektroonikafoorumis saadud tagasisidet, siis tundub, et sellist manuaali ei eksisteeri. Tänud kõigile kes kaasa mõtlesid ja järgi uurisid.
Post Reply