8, 9 või 10 augustil Kollasele (kopteriga)
8, 9 või 10 augustil Kollasele (kopteriga)
Kas 8, 9 või 10 augustil oleks alates kella 18:30-st keegi kopteriga minemas Harku kollasele?
Olen mõnda aega lennanud kopteriga oma koduplatsil ja tahaks nõu küsida, et kuidas / mis suunas harjutustega edasi minna?
Olen mõnda aega lennanud kopteriga oma koduplatsil ja tahaks nõu küsida, et kuidas / mis suunas harjutustega edasi minna?
Last edited by AndrusT on Wed Aug 08, 2007 17:34, edited 2 times in total.
Ärge unustage siis pesulõkse koju. Kvartsipuu/tuulelipp on kohal olemas, kraavis külili, tuleb vaid paari meetri kaugusel olevasse alumiiniumtorusse susata. Mitte sellesse maapiiri tähistus künka torusse!
Täna küll Levadial Meistriteliiga mäng Kadriorus aga kui Kollasele tuleb arvestatav seltskond, siis kohtume seal
PS! Äkki võtaks pealkirjast sõna "kopteriga" ära, siis oleks üks teema mitmeks päevaks kõigile?
Täna küll Levadial Meistriteliiga mäng Kadriorus aga kui Kollasele tuleb arvestatav seltskond, siis kohtume seal

PS! Äkki võtaks pealkirjast sõna "kopteriga" ära, siis oleks üks teema mitmeks päevaks kõigile?

Kella 20 ajal paistis seal 3-4 autot, tund varem oli tühjus, kahjuks ise piirdusin ainult Paldiski mnt-lt kõrvalvaataja rolliga mõneks sekundiks ...
Lauri Laidna - www.pistik.com
Ebaõnn jälle Trixti õuel. Seekord siis muutus Pauli juhitud Gladiator juhitamatuks Vatsla poolses elektriliinide otsas. Kukkus sinna metsatuka taha/sisse ühe maja lähedusse. Päris puruks kahjuks. Muud peale elektriliinide müstikat ei oska põhjuseks arvata.
Tuulelipu pildil, enamvähem tuulelipu taha metsa.
Üks huvitav asi veel. Kristjanil oli scanner kaasas ja vahepeal lõi korraks (kuskil minutiks) 75 kanal sisse, kohalolijatel seda polnud
Tuulelipu pildil, enamvähem tuulelipu taha metsa.
Üks huvitav asi veel. Kristjanil oli scanner kaasas ja vahepeal lõi korraks (kuskil minutiks) 75 kanal sisse, kohalolijatel seda polnud

Mnjahh...pole küll hullu ...olgugi et tuju on sandimast sandim...samas asjaga tegeldud alles alla kahe kuu...siis tegijad seda tunnet tundnud on kindlasti vast korduvalt ja mitte vähe...
Analüüsides hetke olukorda olen teinud omad järeldused levi kadumisest nende liinide läheduses...aga mitte sugugi ei jäta mind külmaks tegelikult selle ala tegijate suhtumine n.n."kaasvõitlejatesse"... kes püüab lohutada ...analüüsida ... lihtsalt toeks olla ...see on tegelikult selline kogemus ja soe tunne mida paljuski muudes eluvaldkondades just tihti ei koge...
Ja minu üldine arvamus asjast on selline... et see seltskond kes seda liinipidi koos oma asjatamist harrastamas käivad on tegelikult minu poolt kõrvaltvaatajana VÄGA südamlikult sõbralikku laadi seltskond ja igati oma tegutsemist ja ka tõsisemat tunnustamist väärt....
Heh sai vist seekorraks kõik öeldud...
NB! Seniks jälle Calmato koos oma kanajalgadega...õhku...
Analüüsides hetke olukorda olen teinud omad järeldused levi kadumisest nende liinide läheduses...aga mitte sugugi ei jäta mind külmaks tegelikult selle ala tegijate suhtumine n.n."kaasvõitlejatesse"... kes püüab lohutada ...analüüsida ... lihtsalt toeks olla ...see on tegelikult selline kogemus ja soe tunne mida paljuski muudes eluvaldkondades just tihti ei koge...
Ja minu üldine arvamus asjast on selline... et see seltskond kes seda liinipidi koos oma asjatamist harrastamas käivad on tegelikult minu poolt kõrvaltvaatajana VÄGA südamlikult sõbralikku laadi seltskond ja igati oma tegutsemist ja ka tõsisemat tunnustamist väärt....
Heh sai vist seekorraks kõik öeldud...
NB! Seniks jälle Calmato koos oma kanajalgadega...õhku...
----------------------------------------------------------
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72
Mul on kahtlane tunne, et scanner ei pruugi seal näidata midagi.
35MHz tuuri ei tohiks elektriliinidest mingit signaali ega müra tulla.
Kui kompassiga sinna jalutada ja hälbeid tekib, siis võiks kahtlustada elektriliinide mõju otse servodele või juhtmetele lennukis.
Lihtsalt selline mõte tuli pähe.
daapn
35MHz tuuri ei tohiks elektriliinidest mingit signaali ega müra tulla.
Kui kompassiga sinna jalutada ja hälbeid tekib, siis võiks kahtlustada elektriliinide mõju otse servodele või juhtmetele lennukis.
Lihtsalt selline mõte tuli pähe.
daapn
Vastusex Trixtile
Mu parimad vastuvõtjad on Tsehhi 6 kanaliga SEXTA: http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57506. Sisselükatud antenniga maapinnal 110 –120m, paljude filtrite, holdi ja kõikide kanalite failsafega.
On ka peotäis vaevalt aasta väljas olnud Corona vastuvõtjaid, nii Single conversion kui ka Dual conversion, http://www.bphobbies.com/view.asp?id=A3 ... d=A3067642. Hiina värk, ühe saatsin tagasi (1 kanal oli kutu), kuid kui töötavad, siis hästi. Ka kvartsid tasub sama firma või GWS osta, kuna on 3x odavamad
Skanner ei pruugi kõrgepingeliinide all midagi näidata, kuid mõnedele vastuvõtjate tööd need mingi müstilisel viisil mõjutavad...
Mu parimad vastuvõtjad on Tsehhi 6 kanaliga SEXTA: http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57506. Sisselükatud antenniga maapinnal 110 –120m, paljude filtrite, holdi ja kõikide kanalite failsafega.
On ka peotäis vaevalt aasta väljas olnud Corona vastuvõtjaid, nii Single conversion kui ka Dual conversion, http://www.bphobbies.com/view.asp?id=A3 ... d=A3067642. Hiina värk, ühe saatsin tagasi (1 kanal oli kutu), kuid kui töötavad, siis hästi. Ka kvartsid tasub sama firma või GWS osta, kuna on 3x odavamad
Skanner ei pruugi kõrgepingeliinide all midagi näidata, kuid mõnedele vastuvõtjate tööd need mingi müstilisel viisil mõjutavad...
Nõustun... scanner ei tohiks ja ei näitagi häireiddaapn wrote:Mul on kahtlane tunne, et scanner ei pruugi seal näidata midagi.
Nii lihtne see kahjuks pole...daapn wrote: 35MHz tuuri ei tohiks elektriliinidest mingit signaali ega müra tulla.
No selle "kasutuses olevate kanalite skänneriga" raadiohäireid taga ajada on üpriski kaheldav tegevus