Nädalavahetusel lendama, kollasele

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
tarts

Nädalavahetusel lendama, kollasele

Post by tarts »

Viimased ilusad ilmad. Lähiajaks lubatakse juba vihma.
Mina olen hommikul 9 või 10 seal.
vana

Post by vana »

No problem. Kohal on kindlasti ka teisi huvilisi, hulgi...
vallojoe

Post by vallojoe »

Kahjuks olen ära. :(
Loodetavasti järgmine nädal mõni õhtu õnnestub "penoplastitükki" jälle "loopida". Kopterid kahjuks hetkel lennuvõimetud.
mart63

Post by mart63 »

Arvan et olen ka kohal, kui Marekuga saan.
Marek

Post by Marek »

jees jees, kõik lendama! Mul küll võistlusmäng jalgpallis 11 ajal aga peale seda, siis mingi 14 ajal liituks kah.
ak

Post by ak »

Hei,

kuskil 11 paiku peaks saabuma. Kaasas värskelt remonditud Maxie, Lama kopter, üks 27MHz 2-kanaliline penokas, ja Loc8tor.

Plaanis on Maxiet timmida, häirete olemust uurida ning penokat "kaotada" ja üritada Loc8tor'iga teda peilida.

Andrus
tarts

Post by tarts »

Käisin eile hommiku poole. Kohal olid põhiliselt plaanerimehed ja vana oma cessna ja shock flyeriga. Üks väga äkiline sisepõlekas lendas ka.
Täna õhtupoole olen jälle platsis.
Marek

Post by Marek »

Eile õhtul olin mina, Mati, Roobert ja Mart. Ilm oli super, tuulehõngu ka polnud ja päike ei pimestanud, lendasime 2200ni.

Täna õhtu peaks samuti super ilm olema, nii et Kollasel näeme ehk.
Trixt

Post by Trixt »

Prooviks isegi täna jõuda kui vähegi võimalust...
----------------------------------------------------------
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72
ak

Post by ak »

Hei,

sai käidud Kollasel nii laupäeva hommikul kui pühapäeva pärastlõunal. Oluline osa ajast kulus lennuki probleemide diagnoosimiseks, millest osa toimus ka mujal. Lühidalt öeldes, enda jaoks sai probleem lahendatud. Nimelt, mul oli antenn tervenisti lennuki keres ühe plasttoru sees. Sai siis märgatud seda, et saatjast (mis oli maapinnal, antenn taevasse sihitud natuke kaldes lennuki suunas) piisavalt eemaldudes tekkisid häired siis, kui lennuki kere oli paraleelselt maapinnaga, kusjuures polnud oluline, kas saatja poole oli lennuk otse või küljega. Niipea kui sai lennukit ninale või sabale püsti tõstetud, kadusid häired täielikult. Tundub, et on oluline, et osa vastuvõtja antennist oleks vertikaalselt. Sai ka jalutatud liinide juurest eemale, hoides saatjaga sama vahekaugust, ja liinide lähedus lennuki käitumises midagi märgatavalt ei mõjutanud.
Niisiis, sai lennuki saba alla auk lõigatud, antenn sealt pooles pikkuses välja pandud ja edasi oli lendamine juba puhas nauding, mida saigi tehtud kuni kael kange (sai end kirutud, et lamamistool maha jäi)....
Loc8tor'it sai proovitud, sai tuvastatud, et 100m pealt võtab ta jälje kindlalt üles ja on seega asendamatu pikas rohus või võsas. Lageda välja peal, kus rohi max põlvini, ta erilist lisaväärtust ei paku. Mina olen igatahes rahul, et ta hankisin.
Natuke kurvaks tegi see, et sageduspuud kasutasid alla poole lennutajatest igal ajahetkel. Ehk see ei ole probleemiks, kui kõik teineteist ja nende sagedusi anyway tunnevad, aga natuke nõme on siiski, kui head initsiatiivi ei austata.

Andrus
Marek

Post by Marek »

Keegi jättis oma nokamütsi põllu äärde. Minu käest saab kätte...Bounti eest loomulikult :P :D Võib ka energiajoogi tuua, hea enne trenni ära libistada :D , tegelt ei pea midagi :wink:

Image

Nagu näha siis läks täna üritus pimeduseni. Lisandus 2 uut huvilist (ühel isegi Calmato komplekt ostetud ja täna sai ka pisut lennatud ;) ).
Post Reply