Küsimus mis teie peres kõige tihedamini toitudest ette juhtub
Selles mõttes nagu et teil on tavaliselt iga päev laual Näide:Kartul ja külm kaste
Söök
Hakklihakaste kartulitega on meil väga populaarne. Siis teisel kohal oleks ehk frikadellisupp. Kolmandal kohal vist pudrud (kaerahelbe, neljavilja ja tatra). Siis veel eriti populaarne kraam on praemuna koos praetud vorstikuubikutega.
Ja tänan poisid, mul tuli just suurepärane retseptiidee... see oleks frikadellipüreesupp. Proovin varsti.
Toidud, mis meil täiskasvanutele hästi peale lähevad on topeltmarineeritud sea sisefilee, marineeritud köögiviljad, hirveliha konserv. Grillil ka hirveliha. Ja siis mingis kalendris oli just augusti kuu peal retsept... Suvikõrvitsa mozarella juustu tort. Vot seda ma tegin, ise sain ainult panni lakkuda.
daapn
Ja tänan poisid, mul tuli just suurepärane retseptiidee... see oleks frikadellipüreesupp. Proovin varsti.
Toidud, mis meil täiskasvanutele hästi peale lähevad on topeltmarineeritud sea sisefilee, marineeritud köögiviljad, hirveliha konserv. Grillil ka hirveliha. Ja siis mingis kalendris oli just augusti kuu peal retsept... Suvikõrvitsa mozarella juustu tort. Vot seda ma tegin, ise sain ainult panni lakkuda.
daapn
Ou, kui juba retseptitamiseks läks, siis annan viimase peal grilliretsepti...
(alustada tuleb päev enne grillimist kahjuks)
Osta on vaja:
- seasisefileed
- podravka (vegetta) maitseainet (puna-valgekirju kott, kokk on peale joonistatud)
Teha:
- seasisefilee lõigata 18.5-23.8mm paksusteks viiludeks (mõõt ei ole tegelikult väga tähtis)
- podrafkaga rahulikult mõlemalt poolt üle puistata, lisada tsipsa pipart ka.
- laduda kraam kaussi/plastikkarpi või noh, mis parasjagu kätte juhtub sattuma.
- laks külmkappi, kaan või taldrik peale.
Järgmisel päeval
(kui hirm kiire on, siis tuleb liha hommikul lõikuda ja õhtul kõlbab juba grillida):
- Grill süüdata
- Küpsetada lihaseibid mõlemalt poolt 3-4 minutit. Karmil tulel pääseb 2 minutiga.
- Naiste juttu ei kuula, et jätad liha tooreks või midagi. Kui totaal läbi küpsetad, siis on see kraam kuiv nagu depron.
Aga effekt seisneb selles, et külalisted tulevad, panded grilli pöördesse. Siis vehid oma kausi ja pisikeste lihatükikestega 5-8 minutit ja serveerid. Ma pole siiani näinud kedagi peale taimetoitlaste, kellele see kraam ei maitse.
Kastmeks olen ma juurde teinud hapukoore-küüslaaugu-tilli segu ja tomati-mugulsibula hakksousti. Võib muidugi igast muud soga tekitada. Kasvõi poest ostetud dipi kastmed.
daapn
(alustada tuleb päev enne grillimist kahjuks)
Osta on vaja:
- seasisefileed
- podravka (vegetta) maitseainet (puna-valgekirju kott, kokk on peale joonistatud)
Teha:
- seasisefilee lõigata 18.5-23.8mm paksusteks viiludeks (mõõt ei ole tegelikult väga tähtis)
- podrafkaga rahulikult mõlemalt poolt üle puistata, lisada tsipsa pipart ka.
- laduda kraam kaussi/plastikkarpi või noh, mis parasjagu kätte juhtub sattuma.
- laks külmkappi, kaan või taldrik peale.
Järgmisel päeval
(kui hirm kiire on, siis tuleb liha hommikul lõikuda ja õhtul kõlbab juba grillida):
- Grill süüdata
- Küpsetada lihaseibid mõlemalt poolt 3-4 minutit. Karmil tulel pääseb 2 minutiga.
- Naiste juttu ei kuula, et jätad liha tooreks või midagi. Kui totaal läbi küpsetad, siis on see kraam kuiv nagu depron.
Aga effekt seisneb selles, et külalisted tulevad, panded grilli pöördesse. Siis vehid oma kausi ja pisikeste lihatükikestega 5-8 minutit ja serveerid. Ma pole siiani näinud kedagi peale taimetoitlaste, kellele see kraam ei maitse.
Kastmeks olen ma juurde teinud hapukoore-küüslaaugu-tilli segu ja tomati-mugulsibula hakksousti. Võib muidugi igast muud soga tekitada. Kasvõi poest ostetud dipi kastmed.
daapn
ütle mulle ka mõni tänapäevane vorst mida saab ka praadida, nii et oleks ilus ja praetud (punane, krõbe).daapn wrote:..... koos praetud vorstikuubikutega.
......daapn
poes müüdavad jahutooted ei taha eriti praadimisele alluda ja lähevad valgeks/vedelaks kätte ära
tahaks võtta ka taas menüüsse eineid, kus kastutati praetud vorstikuubikuid, viimased aastad olen loobunud nendest....
kogun vanu vene lennukimootoreid