Mäletate seda jutuajamist...
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1224
Aitäh kõikidele nõuandjatele. Aga ma ei järginud neid nõuandeid.
Tõin ehituspoest paki mingit parketialust materjali 95 krooni eest ja lõin noa sisse.
Kasutasin pisut shabloone, et lennuk ikka sümmeetriline tuleks.
Mul vedeles 3-kanaliga elektroonika. Kasutasin veel ka monopoolset ja mõlemapoolset kleeplinti ja pisut PVA sarnast liimi.
Tahtsin saada ca meetrise tiivaulatusega lennukit, mis lendaks aeglaselt ja oleks lihtne juhtida ning hirmlabane ehitada.
Tulemuseks:

Siinkohal tänu Cuprumile, kelle abiga ma sain ühe puuduoleva käpa servo otsa, seetõttu sai ka pööramine võimalikuks. Tema suust on pärit ka lennuki nimi: Balalaika.

Ehitamise käigus läksin pisut hoogu ja kukkusin mingeid pisiasju viimistlema, tegelikult ei ole seda üldse vaja.
Mul tuli naeratus näole, kui aparaat minema lendas. Esimese raksuga keeras nina taevapoole ja tahtis varisema hakata. No aga ega siis nii palju proppi pole vaja väänata. Lasin mootori rahulikuks ja riistapuu lendas silmade kõrgusel mingi meeter sekundis. Ega ma ei mõõtnud aga kõndimiskiirusel noh.
Siis juhtus veel üks asi, järsku hakkas mootor tegema sellist põrinat ja mürinat, et ma mõtlesin miskit katki läinud lennuki sees. (kogu elektroonika püsis kahepoolse teibiga). Kartsin juba, et sõda on alanud, musta värvi kole lennuk lendas ja sound oli hirmuäratav.
Aga tegelikult oli too kummist spinner propi otsas viltu läinud. Kui spinner võsa vahele lendas, vaibus ka mürin. Korralikult kange väänates sain ka ühe kõvema maandumise ja nina tsipsa lömmi.
Kui arvestada, et lennuki kere maksmus jäi kindlalt alla 100 krooni, ma tegin ta joonlaua, noa ja teibi abil ning ta lendas nii nagu ma tahtsin, siis on tegemist eduka projektiga.
daapn
PS: uus lennuk on juba lõikelaual, kuna materjali on veel kõvasti. Nimeks mõtlesin panna TRaBaNT