Tagasi tuleks Prosperi bronniga, mis momendil ilma autonumbriteta liinimeetrite järgi meile bronnitud.
Kas on ka ühinejaid?
Täna tegi Titan siis minu poolt minu teadmata minu rega äraprosper wrote:ARMSAD SÕBRAD !
Bronnige auto kohad !!!
Kui ei saa piletit , saatke mulle palun aegade eelistused (tulek-minek)ning auto numbrid.
Kiire!!!
Tegin jah. Ja said paljud teised kirja, kes Jaanis silmapiirile jäid ja vähegi tulemiseks lootust andsid.Kpe wrote:Täna tegi Titan siis minu poolt minu teadmata minu rega ära.
Vastavalt ülevaltpoolt saabunud teatele maabun siiski kokkulepitud ajal hiidlaste juuresKpe wrote:Täna tegi Titan siis minu poolt minu teadmata minu rega äraprosper wrote:ARMSAD SÕBRAD !
Bronnige auto kohad !!!
Kui ei saa piletit , saatke mulle palun aegade eelistused (tulek-minek)ning auto numbrid.
Kiire!!!. Olen täitsa nõus ja poolt ning pikka viha ei pea
. Kuid lõplik tulemise selgus ilmneb alles juuli lõpus. Töö on selline.... Aga väga tahaks küll tulla.
Hiidlastel on oma ürituste jaoks (ratsavõistlus ja lennupäevad) broneeritud kindlad praamid, reedel 14.30 Hiiumaale ja ja pühapäeval 16.30 tagasi. Selleks, et peale saada, tuleb oma sõidusoovist teavitada Prosperit ja siis õigeks ajaks sadamasse sõita ja bronni reast oma autonumbri alusel pilet osta. Täpne info laekub ka kohe Prosperilt koos autonumbrite ja praamide väljumisajaga, kuhu keegi juba bronnitud on.050MGM võiks laupäevaks lisada.Hea oleks kui saaks kl 12 tuuri.......
Aga lase end Prosperil pühapäeval 16.30 praamile bronnidanonii,laupäeva hommikuks,6.30 pilet soetatud,eks paistab,mis edasi saab (või kuidas tagasi saab)
Pole veel hilja jupi- ja lennukitaikat sinna orgunnidaPoppy wrote:Tundub väga lahe üritus, tuleksin isegi heameelega aga kahjuks mul lennuk veel puudub ja kardan et ka transpordiga tuleb probleeme![]()
Oi paganas, kuidas see kõik sõiduautosse ära mahuks - aga idee on hea. Seal ju siis põhilised ostjad ka ju olemas...titan wrote: Pole veel hilja jupi- ja lennukitaikat sinna orgunnida![]()
Kellel midagi kusagil kasutult seismas, võiks kaasa võtta
Eks ole ju (lennu) ohutus meie kõigi üks eesmärkidest. Pealegi ei taha me ju takistada abi jõudmist selle vajajani.prosper wrote:Kalle Sa oled oma ülesannete kõrguselTuleb siis kogu lennuliiklus ümber suunata. No ütleme et las maanduvad siis Saaremaal.
Tegelikult jah kopteri maandumine Kärdlas tähendab mulle mingit õnnetust inimestega.Hea kui seda väga tihti ei juhtuks.
No nii, et tuleb oma Boeinguga ja otse Linnumäele või...26.Tõnis,ei tulegi autoga vaid hoopis lennukiga.Tuleb ja läheb õhku mööda.