vastuvõtja - manualis on tegelikult küll "if one should fail", s.t et lülitab ilmselt ümber siis kui langeb alla mingi kriitilise piiri. Ja tõug on ikka 9110 mitte 9200, viimane oleks juba mingi väga kallis klots

Kõrgustüüri puhul kasutatakse falconil mõlemat varianti, nii ühe kui 2 servoga, mul tekkisid väiksed kõhklused, kas nii lühikese tüüri puhul ikka saan 2 servot sünkrooni, lisaks, kui üks servo selle 1.5m kaabli ja Y puhul kinni jookseb, kst mis see teinegi teeb.
Aga jah, kõige vastu ei kindlusta, ma näiteks arvan, et kiiruseandur oleks hea turvainvesteering, piiraks näit 100-150km peale max kiiruse ära , aga hetkel ei raatsi veel osta

Põhim peaks seda ka vasaku kangiga teha saama.
Lennuk ise ei ole paraku mingi kvaliteedi-ime, fiiberkere on küll ok,aga näiteks kerekaartes kasutatud puit on üks viltetsaimaid,mis näinud olen, tiibade puit vist selline "hiina keskmine" , liim on viletsaim mida näinud olen, käisin küll niipalju kui sain epoga üle,aga kõikjale ei pääse ligi. Aga lendab neid palju,niiet ju nad siis kuidagi koos püsivad.
Vaht paagis isenesest pole paha mõte, minu Div-1 autol on ka mingi poroloonilaadne ollus paagis, aga see paak maksab samapalju kui turbiin

Ja ise sinna suvalist swammi toppides saame ilmselt hunniku purukesi..