sain ma siis oma hero2 kätte ja mis ma oskan öelda - ei ole see asi kahjuks (praegu) midagi nii äge, kui teksti lugedes tunduda võiks
natuke juttu siin (ka kronja nime all, seal leheküljel peaks minu postitus olema):
http://goprouser.freeforums.org/gopro-h ... 3-200.html
lisaks tegin just natuke aega tagasi ühe lendamise (ilus päikeseline ilm, mõtlesin natuke testida) ja no selline jello, et karju appi. teisisõnu, täiesti perses. nii hull, et seda on ka pildistamisel näha, videost rääkimata.. sama aparaat, mille küljes kõik mu "vana" hd heroga tehtud videod on - ja no täiesti kasutamatu.. teoreetiline võimalus jääb, et gaui läks vahepeal täitsa katki kohvris vedelemisest, aga lendamisel seda küll tunda polnud..
ma soovitaksin igal juhul natuke oodata hero2 ostuga.. need praegused testid mis olid tehtud tunduvad olema kergelt "pehmed", mitte reaalsest gopro elust..
edit: paistab praegu sedasi, et see uus sensor on palju tundlikum igasuguste vibratsioonide suhtes .. mis see lendava aparaadi puhul tähendab oskab igaüks ise järeldada..

ma muidugi uurin ja testin veel, aga praegu on küll nutt kurgus - liiga kõrged ootused olid vist seatud..