Õhus oldud tunnid.
Õhus oldud tunnid.
Astusin mina täna lennukist maha ja hakkisn mõtlema - palju ma õhus olen viibinud.
Arvutasin mis ma arvutasin neid õhkutõuse ja korrutasin keskmise lennuajaga siis sain teada seda, et oma teadaolevast elust olen ma õhus viibinud ca. 150 tundi.
On seda vähe või palju seda ei tea aga väike allergia on küll lennujaamade ja lennukite vastu tekkinud Mitte, et ei tahaks aga igal asjal on lõpuks piir.
Palju siinsetel foorumlastel õhus viibitud aega võiks olla?
Arvutasin mis ma arvutasin neid õhkutõuse ja korrutasin keskmise lennuajaga siis sain teada seda, et oma teadaolevast elust olen ma õhus viibinud ca. 150 tundi.
On seda vähe või palju seda ei tea aga väike allergia on küll lennujaamade ja lennukite vastu tekkinud Mitte, et ei tahaks aga igal asjal on lõpuks piir.
Palju siinsetel foorumlastel õhus viibitud aega võiks olla?
Kui liita kokku kõik korrad, mis meelde tulevad ja korrutada need sarnaselt Sinuga keskmise lennuajaga, siis umbes täpselt null Pole veel kordagi seda võimalust olnud. Ehk sügisel, kui finantsseisud head on, tuleks üks lennuretk Saksamaale ette võtta, saaks selle linnukese kirja. Tagasi muidugi eestlasele kohaselt "uue" autoga.
Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.
Ise pole väga palju lennanud , ca 45 tundi äkki lennukis , ainult euroopa siseselt .
Ennast ei kipu ära tüütama lennujaamad ja üldse lennukiga reisimine , minuarust väga huvitav . Ükskord lendas lind easyjeti mootorisse saabumisel tallinnasse, lennuk pidi väljuma 16 paiku aga õhku tõusime umbes 1 öösel sest mingi tehnik pidi londonist kohale lendama ja allkirja panema , selle 9 tunni jooksul ei hakanud ühtegi korda igav , vaatasin kuidas lennukid tulid ja läksid ja sõin voucheriga saadud lõhe võileibu
Ennast ei kipu ära tüütama lennujaamad ja üldse lennukiga reisimine , minuarust väga huvitav . Ükskord lendas lind easyjeti mootorisse saabumisel tallinnasse, lennuk pidi väljuma 16 paiku aga õhku tõusime umbes 1 öösel sest mingi tehnik pidi londonist kohale lendama ja allkirja panema , selle 9 tunni jooksul ei hakanud ühtegi korda igav , vaatasin kuidas lennukid tulid ja läksid ja sõin voucheriga saadud lõhe võileibu
Last edited by Climatix on Wed Apr 04, 2012 21:50, edited 1 time in total.
Mis tähendab andeksantav?! Vastasin ju lihtsalt püstitatud küsimusele.nuudel wrote:Hüva küll See andeks antav kui leiva lauale toob, tegelikult oma küsimuses pidasin silmas tsiviilkodanike igapäevaseid lennureise.
Aga kui rääkida "piletiga õhus olemisest", siis pakun et see number on 200 ringis eelpoolnimetatule veel lisaks . Aga ega vahet pole...
Panen ka umbes kirja, sest pileteid pole alles hoidnud. Mandri ja Hiiumaa vahel õhus veedetud umbes 100(isegi rohkem) x 30 min =50 tundi ja rahvusvahelised lennud pikemad ning keskmine lennuaeg 5-6 tundi x 50 =250-300 tundi. Nii tuleb tagasihoidlikult umbes 350 tundi. Ja kõige hullem nende lendude juures on see ,et arvestada tuleks ka lennujaamade oote aegu millele kindlasti on kulunud umbes kolm kuud kui mitte rohkemgi
Üks osa minu elust on ka laevareisid. Võiks nutuga öelda et nii pika ajaga võiks mind juba sissekirjutada laevale.
Üks osa minu elust on ka laevareisid. Võiks nutuga öelda et nii pika ajaga võiks mind juba sissekirjutada laevale.