Oman mootorit nimega AF 400 BLSja nüüd mure on kiiruseregus (millest mul eriti aimu ei ole) kuulsin et iga regu ei sobi ja nüüd istun nagu loll ja ei tea milline siis sobiks. Passis on kirjas Sky victory BLS25 kuid google eriti vastuseid mulle sellekohta ei anna.
natuke totakas küsimus...ega keegi ei tea kas on olemas harjadeta mootorit millel juba kiiruse regu küljes?
teine variant kas on olemas vana hea karoona suurust LiPo? 1500mA 11,1v
Mure selles et uuele lennukile ei mahu hästi see kompott sinna sisse ja millegist pean ma loobuma
Ma prooviksin akut panna kerele väljaspoole, tiiva alla vöi peale ja regu lükkalsin nii vöimalikult ninasse, vöi ka kerest väljapoole, kui saab, kui raskuskese lubab.
Aku võiks kere/tiiva sees olla, siis on ta kõige paremini kaitstud. LiPo on üpris pehme ja löögist läheb kortsu! Kortsus aku on aga tuleohtlik ja töölooma temast enam pole, kui just ainult nurk näiteks mudida ei saa, siis võib veel lootust olla! Aku on ka kõige raskem, seega omab suurimat kineetilist energiat crashi ajal.
Regu, servod, vastuvõtja on kõik suht kerged ehk 10-20 grammi ja kui nad vähegi kere küljes kinni, siis ei tohiks sellise lennukiga sisuliselt ühegi crashi puhul probleeme tekkida!
Mul kukkus kunagi üks LiPo element aku kokkujootmise ajal laualt põrandale ühe nurga korralikult kortsu. Kui kätte võtsin oli see nurk päris tuliseks läinud. Mudisin ta ruttu normaalkujusse tagasi oodates kõige hullemat. Jahtus maha ja hakkas uuesti tööle küll. Järgmiseks suveks aga andis see element talve jooksul karbis seistes (roostevabast terasest arstiriistade karp) "otsad ära".
Siiani on Eestis LiPo-dega maha põlenud minu teada üks bussi istepink.
Mul kopteri crashis sai 3S lipo ühe elemendi üks äär veidi muljuda, märk sees. Kõik on korras, testisin põhjalikult et välistada igasugu jamasid. Selle muljuda saanud elemendi mahtuvus on ~4% väiksem. Varem olid akud 99% võrdsed!
ma uurisin ja vaatasin ja puurusin ja mõtlein.....ikkagi mahub see kaadervärk ära (nibin nabin) kiiruseregu koos oma 100 juhtmega tuleb võimalikult ette toppida. peavalu valmistab see servo seal keskel aga saame üle. Mõned uued pildid ka galeriis üleval