Tervist
Pistik.com internetipoes on müüa lai valik balsalaudu, aga kas märgitud hind on ühe lehe jaoks või on neid pakis rohkem? Näiteks: "Balsa sheets 1,5x100x1000mm Graupner 504.C.1,5 30.00EEK".
Balsapuu tellimine?
Hind on ühe lehe kohta. Soodsam hind tuleb siis, kui tellida suurem kogus, näiteks alates 5 lehte või rohkem. Niiet võib teada anda, mis paksusega balsalehed huvitavad ja saadan konkreetse pakkumise. Laos on hetkel 2mm ja 4mm ning saabumas 1.5mm ja 3.5mm
Lauri Laidna - www.pistik.com
Järgmine tellimus on hiljemalt 10. märtsil, võibolla ka varem (veebruari lõpupoole), kui tellimusi piisavalt koos...
Igasugu blokke on ka saada jah, millest ise siis laudu saagide jne. Hind muidugi odavam, kui valmis lõigatud lauad...
Studeerisin kah seda balsavalikut. Seal on rubriik Klotsid, kus all pealtnäha identsed asjad aga erineva hinnga. Mind huvitaks sellis formaadis asi mille otsast saaks õhukesi ristikiudu plaate lõigata. Kas midagi selleks otstarbeks sobivat hetkel laos kah on?
Arne
PS. Ausalt öeldes oli minu üllatus suur, kui ma suhteliselt mõistliku valiku söeliiste Metall ja Traat jaotisest leidsin. IMHO võiks kas rubriigi nime muuta või selle mittemetalli sealt kuhugi mujale liigutada.
Arne
PS. Ausalt öeldes oli minu üllatus suur, kui ma suhteliselt mõistliku valiku söeliiste Metall ja Traat jaotisest leidsin. IMHO võiks kas rubriigi nime muuta või selle mittemetalli sealt kuhugi mujale liigutada.
Laos on 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm balsalaudu. Klotse peab tellima ja need mõeldud pigem ise laudade tegemiseks - kokkuvõttes odavam! Saadan sulle priva-sõnumina info.
Märkus söeliistude kohta õige, arvesse võetud ja kohe parandatud
Söest on laos 1mm, 2mm, 3mm vardad ja 3x1mm ning 3x0.5mm liistud
Kõigil taolistel torudel, liistudel, laudadel, traatidel jms on reeglina pikkus 1000mm
Märkus söeliistude kohta õige, arvesse võetud ja kohe parandatud

Kõigil taolistel torudel, liistudel, laudadel, traatidel jms on reeglina pikkus 1000mm