Kas viga võib olla akus või laadijas? Kui valin režiimiks storage siis kukuvad kõik purgid 3.30 peale, aga laadija ei anna märku, et on Valmis.

Tänud! Eks sean sammud Oomipoe poole siis. Kindlasti läheb multimeetrit ka tulevikus vajaRiff wrote:Vali discharge režiim ja ära unusta pinget jälgida. Proovi tühjaks laadida 2,8-3V peale/element. Kui pinge langeb mõnel elemendil alla 2,5V ning teistel on ikka 3,3 V, siis peata tühjaks laadimine ning balansseeri akut.
Vali väike vool, väike vool on 1A (0,1A ei ole minu arust Lixx akude jaokspigem nimh jne).
Seejärel lae 2A juures täis ning mõõda multimeetriga, milline oli elementide pinge tühjana ning täis olekus. Võrdle tulemust laadija näidikul oleva infoga.
Ära viska. Mul tuli mõte dessanti teha. Kui homne ilm lennuplaanid rikub, siis hakkan nokitsema, läheb servo paigalduseks kõhu alla koos päästikugasärts wrote:Minu oma Ärkas vist ellu,vähemalt mõneks ajaks.Kaks 0,1A täis/maha laadimist ja kolm 1,5A täis/maha +lõpu veel 0.5A et magusalt täis oleks.Eks teen veel teste enne kui ära viskan.