Traditsiooniline automudelistide ja mudellennu meheeste aasta lõpetamine toimub 8. detsembril hotellis Dzingel (www.dzingel.ee). Algus peaks olema kell 17.00. Osavõtumaks 175kr ja sisaldab sööki-jooki minuteada. Toimub auhindade jagamine ja muu sotsiaalne tegevus
Osavõtumaksu võib minu kätte toimetada.
Last edited by lauri on Mon Jan 21, 2008 0:40, edited 1 time in total.
Mis jama see on. Samal päeval võistlusega. Wintercupi korraldus ei teadnud millal see lõpetamine toimub. Vist. Suur osa automudeliste ju seal. Võistlemata ei jäta keegi, siis lõpetamisel saal pooltühi?
Ega seal vist väga paljudega polegi juttu rääkida. Automeeste esindus on samal ajal võistlusel Eks seal ole trassikamehed, kiirusmudelistid, laevnikud vist ka. Ja lendurid muidugi ka.
ma küll ei näe palju võimalust aga kui ma ikka suudan teiselt (kohustuslikult) labrakalt jebedijee tõmmata, siis astun läbi. loodan, et osalemistasuga kaupleme kohapeal või takkajärge ning laksust välja ei visata.
nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.
daapn wrote:
nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.
Nu sama siinpool... kui ma vahepeal piloodiga ülbama ei kuku ja mind selle eest daapani tegema ei panda siis minu lennuk maandub kuskil kella kuue paiku õhtul -> ilmselt jääb aega väheks, et pestud, ku*tud & kammitud kujul pittu jõuda. Hmm, aga afterparty näiteks pühapäeval Piibel?!?