Mudelismi aasta lõpetamine - 8. detsembril hotellis Dzingel

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
lauri
Administrator

Mudelismi aasta lõpetamine - 8. detsembril hotellis Dzingel

Post by lauri »

Traditsiooniline automudelistide ja mudellennu meheeste aasta lõpetamine toimub 8. detsembril hotellis Dzingel (www.dzingel.ee). Algus peaks olema kell 17.00. Osavõtumaks 175kr ja sisaldab sööki-jooki minuteada. Toimub auhindade jagamine ja muu sotsiaalne tegevus :wink:

Osavõtumaksu võib minu kätte toimetada.
Last edited by lauri on Mon Jan 21, 2008 0:40, edited 1 time in total.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Marek

Post by Marek »

Tulen kindlasti.
tola555

Post by tola555 »

Mina kaa käpp
lauri
Administrator

Post by lauri »

Mul samal päeval offroad autode võistlus, mis lõpeb nii 20 ajal alles :? Peab mõtlema, kuidas asi jooksma saada. Kohale jõuan kindlasti.

Andke veel siinkohal teada soovist, siis saadan kõigile isiklikult pangakonto numbri.

Muideks hommikul kell 11 toimub Kullos Mudellennu Ühenduse koosolek, mis minuteada ka avalik sündmus.
Taits

Post by Taits »

Mis jama see on. Samal päeval võistlusega. Wintercupi korraldus ei teadnud millal see lõpetamine toimub. Vist. Suur osa automudeliste ju seal. Võistlemata ei jäta keegi, siis lõpetamisel saal pooltühi?
Burn more fuel!
lauri
Administrator

Post by lauri »

Helistasin juba nädala algul Randole (WinterCup korraldaja) ja teavitasin teda kattumisest. Arvatavasti kumbagi sündmust edasi ei lükata...
Taits

Post by Taits »

Kui gaalat ka ei muudeti siis ala 40 inimest ei tule või jõuab sinna mingisugune 22:00, kui kõigil juba kõhud täis ja hakkavad kodupoole settima.
Burn more fuel!
Märten

Post by Märten »

Tõsiselt nõmedale kuupäevale asi sätitud.
Huvitav on ka asjaolu et pistiku foorum on ainuke koht kus see info üleval on.
Marek

Post by Marek »

no nii, kes siis endid kohale veavad? minul on pilet soetatud.
Marek

Post by Marek »

ok, tundub, et siinne rahavas ei tule :D eks ma räägin siis seal automeestega juttu.
Taits

Post by Taits »

Ega seal vist väga paljudega polegi juttu rääkida. Automeeste esindus on samal ajal võistlusel 8) Eks seal ole trassikamehed, kiirusmudelistid, laevnikud vist ka. Ja lendurid muidugi ka.
Burn more fuel!
daapn

Post by daapn »

ma küll ei näe palju võimalust aga kui ma ikka suudan teiselt (kohustuslikult) labrakalt jebedijee tõmmata, siis astun läbi. loodan, et osalemistasuga kaupleme kohapeal või takkajärge ning laksust välja ei visata.

nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.

daapn
cuprum

Post by cuprum »

daapn wrote: nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.
Nu sama siinpool... kui ma vahepeal piloodiga ülbama ei kuku ja mind selle eest daapani tegema ei panda :shock: siis minu lennuk maandub kuskil kella kuue paiku õhtul -> ilmselt jääb aega väheks, et pestud, ku*tud & kammitud kujul pittu jõuda. Hmm, aga afterparty näiteks pühapäeval Piibel?!? :idea:
Post Reply