Osavõtumaksu võib minu kätte toimetada.
Mudelismi aasta lõpetamine - 8. detsembril hotellis Dzingel
Mudelismi aasta lõpetamine - 8. detsembril hotellis Dzingel
Traditsiooniline automudelistide ja mudellennu meheeste aasta lõpetamine toimub 8. detsembril hotellis Dzingel (www.dzingel.ee). Algus peaks olema kell 17.00. Osavõtumaks 175kr ja sisaldab sööki-jooki minuteada. Toimub auhindade jagamine ja muu sotsiaalne tegevus 
Last edited by lauri on Mon Jan 21, 2008 0:40, edited 1 time in total.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Mul samal päeval offroad autode võistlus, mis lõpeb nii 20 ajal alles
Peab mõtlema, kuidas asi jooksma saada. Kohale jõuan kindlasti.
Andke veel siinkohal teada soovist, siis saadan kõigile isiklikult pangakonto numbri.
Muideks hommikul kell 11 toimub Kullos Mudellennu Ühenduse koosolek, mis minuteada ka avalik sündmus.
Andke veel siinkohal teada soovist, siis saadan kõigile isiklikult pangakonto numbri.
Muideks hommikul kell 11 toimub Kullos Mudellennu Ühenduse koosolek, mis minuteada ka avalik sündmus.
Helistasin juba nädala algul Randole (WinterCup korraldaja) ja teavitasin teda kattumisest. Arvatavasti kumbagi sündmust edasi ei lükata...
ma küll ei näe palju võimalust aga kui ma ikka suudan teiselt (kohustuslikult) labrakalt jebedijee tõmmata, siis astun läbi. loodan, et osalemistasuga kaupleme kohapeal või takkajärge ning laksust välja ei visata.
nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.
daapn
nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.
daapn
Nu sama siinpool... kui ma vahepeal piloodiga ülbama ei kuku ja mind selle eest daapani tegema ei pandadaapn wrote: nüüd, kui ma olen eelneva kirja pannud, olen täiesti kindel, et ma kohale ei jõua.