Nädalavahetusel

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
cuprum

Nädalavahetusel

Post by cuprum »

Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab :wink: )
tola555

Re: Nädalavahetusel

Post by tola555 »

cuprum wrote:Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab :wink: )
Mis see uus asi on?
Kuno

Post by Kuno »

Ühinen,kui ilm võimaldab - mul ka üks uus asi proovida - Quest 50.
cuprum

Re: Nädalavahetusel

Post by cuprum »

tola555 wrote: Mis see uus asi on?
Nu ma võtsin siiski proovida tolle RCV mootori. Seda tahaks käima ajada. Kui hästi läheb, siis "Tony" ninaees, kui halvasti, siis niisamma puupaku küljes.
lauri
Administrator

Post by lauri »

Sellest oleks huvitav ka mingit videolõiku näha... äkki keegi viitsib digifotokaga veidi filmida vms :)
Lauri Laidna - www.pistik.com
Keks

Post by Keks »

Üritan võimaluse korral kindlasti tulla, kui tulen siis on kaamera ka kaasas, oleks veel konto ka pistiku galeriis saaks teistega oma pilte jagada ( see oli vihje laurile:)
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G

Maksim Keks 5228035
Trixt

Post by Trixt »

Laupäeval ja pühapäeval on "parim päev banaanikala püügiks" püüame samuti kohal olla...
----------------------------------------------------------
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72
Marek

Post by Marek »

Kõik lendama laup-pühap muidugi!!! Kuno ja Taivo (kui endid ilmutavad) saavad karikad ja diplomid ka kätte ;) Ja õhtul vaatame tähesadu ja Marsi, mis eriti lähedal praegu :)
Keks

Post by Keks »

Reedel ka ilus ilm, ilm.ee andmete järgi vähemalt, ma arvan et tuleb töötegemine ära jätta ja teha pikem nädalavahetus, lähen arvatavasti reedel ka piibele põristama :)
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G

Maksim Keks 5228035
Taits

Post by Taits »

Tahtsin sulle just helistada, et äkki viitsid mu karika kaasa krabada. :) Katsun homme Piibele kohale tulla.
Burn more fuel!
Marek

Post by Marek »

mis kell koguneme? 12-13? Täna küll sajab lund aga kuna on teine värske ja külmakraadidega, siis ei tohiks olla probleem maandumisraja puhtakslükkamisega. Enne lõunat siis räägib ja vaatab seda asja eks. Karikad tulevad kaasa! Ärge siis teie muud tähtsat unustage ;)
cuprum

Post by cuprum »

Marek wrote: Ärge siis teie muud tähtsat unustage ;)
Ei unusta ;)
Kuigi, ühe vähemtähtsa asja ma küll maha jätan. Lihtsalt ei jõudnud veel tänaseks japsi valmis treitud (mida teha, kui on ka muid tegevusi, eriti häiriv loomulikult see va kaheksast-viieni )
Marek

Post by Marek »

nii, koguneme siis Piibele, isegi Tartust mehed tulevad. Mingi 12 ajal siis näeme!
mart63

Post by mart63 »

Täna platsile ei jõudnud, ärkasin kui teised juba kohal olid. Homseks panen lennuki(d) valmis ja kuskil 12 paiku minek, oleks veel tulijaid?
Marek

Post by Marek »

Arvatavasti ikka, täna oli äge, mitu uut lennuki ja üks kohe eriti kiire ja imelik: Image

http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... iibe-mnt-l
mart63

Post by mart63 »

See lennuk on Great Planes-i Seawind. Mõeldud esialgselt üldse veelt õhku tõusma. :P
Aga tänasest, on keegi tuleja? Ma lähen 12-ks sinna.
cuprum

Post by cuprum »

mart63 wrote: Ma lähen 12-ks sinna.
Üritan minagi startida - suhtkoht kohe ja praegu...
Marek

Post by Marek »

mina liigun Anatoliga kuskil 13:30ks sinna, hetkel pidi suht udune teema olema Piibel aga tundub, et hajub.
Marek

Post by Marek »

Olud olid ikkagi udused aga madalal sai kenasti lennatud. Mart ja Jaan käisid väikeste elktrikatega ka kõrgemal peitust mängimas. Kohal veel Cuprum ja Anatoli, viimane siis nüüd uus mudelist, kes täna ise puldist esimesi tiire tegi (trainer modusega).

Kuuldavasti käisid Mati ja Kuno "kollasel" kus sa kah suhkl kenast lennatud.

Järgmise nädalavahetuseni!

puhkust nautiv Marek.
mart63

Post by mart63 »

Mida!? :D
Mina olin küll sisepõlekaga. :lol:
Marek

Post by Marek »

uuups :) sorry - stereotüüp noh :)
mart63

Post by mart63 »

Pff :lol:
Kuno

Post by Kuno »

Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
tola555

Post by tola555 »

Kuno wrote:Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
Tekkis mõte tulevasele platsile väike kraav ümber kaevata. Ohtlik on ka lennukitele ja päris maastiku masinat ei peata aga sõiduautod hoiab eemale. Kuidas arvate?
Kuno

Post by Kuno »

Võibolla ümber platsi polegi kraavi vaja,piisab ka ainult teeäärse serva üleskündmisest - nagu näha,pole meie ajutisele platsile ka peale sõidetud,kuna seal ees on kerge kraav.
vana

Post by vana »

Platsilõhkujaisd on kollasel mõni üksik. Põhitegijad on teada.
Võibolla piisab lihtsalt inimesega rääkimisest? Kahtlustan, et vend ei adu, mida halba ta teeb.
Kollane lint oleks psühholoogiliselt "kindlam" kui kraav. Kui ikka tahaks sitata - ei see kraavike mind peata.
Juhuslike jobude piiramiseks aitaks äkki sissesõitu keelavad liiklusmärgid?
Kindel see, et kevadeks - suveks peab asi klaar olema.
Post Reply