Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab )
cuprum wrote:Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab )
Nu ma võtsin siiski proovida tolle RCV mootori. Seda tahaks käima ajada. Kui hästi läheb, siis "Tony" ninaees, kui halvasti, siis niisamma puupaku küljes.
Üritan võimaluse korral kindlasti tulla, kui tulen siis on kaamera ka kaasas, oleks veel konto ka pistiku galeriis saaks teistega oma pilte jagada ( see oli vihje laurile:)
Kõik lendama laup-pühap muidugi!!! Kuno ja Taivo (kui endid ilmutavad) saavad karikad ja diplomid ka kätte Ja õhtul vaatame tähesadu ja Marsi, mis eriti lähedal praegu
Reedel ka ilus ilm, ilm.ee andmete järgi vähemalt, ma arvan et tuleb töötegemine ära jätta ja teha pikem nädalavahetus, lähen arvatavasti reedel ka piibele põristama
mis kell koguneme? 12-13? Täna küll sajab lund aga kuna on teine värske ja külmakraadidega, siis ei tohiks olla probleem maandumisraja puhtakslükkamisega. Enne lõunat siis räägib ja vaatab seda asja eks. Karikad tulevad kaasa! Ärge siis teie muud tähtsat unustage
Ei unusta
Kuigi, ühe vähemtähtsa asja ma küll maha jätan. Lihtsalt ei jõudnud veel tänaseks japsi valmis treitud (mida teha, kui on ka muid tegevusi, eriti häiriv loomulikult see va kaheksast-viieni )
Olud olid ikkagi udused aga madalal sai kenasti lennatud. Mart ja Jaan käisid väikeste elktrikatega ka kõrgemal peitust mängimas. Kohal veel Cuprum ja Anatoli, viimane siis nüüd uus mudelist, kes täna ise puldist esimesi tiire tegi (trainer modusega).
Kuuldavasti käisid Mati ja Kuno "kollasel" kus sa kah suhkl kenast lennatud.
Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
Kuno wrote:Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
Tekkis mõte tulevasele platsile väike kraav ümber kaevata. Ohtlik on ka lennukitele ja päris maastiku masinat ei peata aga sõiduautod hoiab eemale. Kuidas arvate?
Võibolla ümber platsi polegi kraavi vaja,piisab ka ainult teeäärse serva üleskündmisest - nagu näha,pole meie ajutisele platsile ka peale sõidetud,kuna seal ees on kerge kraav.
Platsilõhkujaisd on kollasel mõni üksik. Põhitegijad on teada.
Võibolla piisab lihtsalt inimesega rääkimisest? Kahtlustan, et vend ei adu, mida halba ta teeb.
Kollane lint oleks psühholoogiliselt "kindlam" kui kraav. Kui ikka tahaks sitata - ei see kraavike mind peata.
Juhuslike jobude piiramiseks aitaks äkki sissesõitu keelavad liiklusmärgid?
Kindel see, et kevadeks - suveks peab asi klaar olema.