Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab
Nädalavahetusel
Nädalavahetusel
Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab
)
Re: Nädalavahetusel
Mis see uus asi on?cuprum wrote:Et kas keskit veel plaanib nädalavahetust värskes õhus mõõda saata?
Mina ise tõenäoliselt üritan mõlemal päeval Piibele ronida - vaja üks uus asi sisse põristada (kui loomulikult UPS ta mulle täna õhtul kätte annab)
Re: Nädalavahetusel
Nu ma võtsin siiski proovida tolle RCV mootori. Seda tahaks käima ajada. Kui hästi läheb, siis "Tony" ninaees, kui halvasti, siis niisamma puupaku küljes.tola555 wrote: Mis see uus asi on?
Sellest oleks huvitav ka mingit videolõiku näha... äkki keegi viitsib digifotokaga veidi filmida vms 
Lauri Laidna - www.pistik.com
Arvatavasti ikka, täna oli äge, mitu uut lennuki ja üks kohe eriti kiire ja imelik: 
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... iibe-mnt-l
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... iibe-mnt-l
Olud olid ikkagi udused aga madalal sai kenasti lennatud. Mart ja Jaan käisid väikeste elktrikatega ka kõrgemal peitust mängimas. Kohal veel Cuprum ja Anatoli, viimane siis nüüd uus mudelist, kes täna ise puldist esimesi tiire tegi (trainer modusega).
Kuuldavasti käisid Mati ja Kuno "kollasel" kus sa kah suhkl kenast lennatud.
Järgmise nädalavahetuseni!
puhkust nautiv Marek.
Kuuldavasti käisid Mati ja Kuno "kollasel" kus sa kah suhkl kenast lennatud.
Järgmise nädalavahetuseni!
puhkust nautiv Marek.
Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
Tekkis mõte tulevasele platsile väike kraav ümber kaevata. Ohtlik on ka lennukitele ja päris maastiku masinat ei peata aga sõiduautod hoiab eemale. Kuidas arvate?Kuno wrote:Kollase olud olid eile vähe paremad - pilvisus hakkas pihta nii u 70-80 m pealt,niiet sai suht vabalt lennata - Quest 50 sai ära timmitud ja korda.Aga märkasime uut (vana) probleemi - keegi oli ATV või autoga kannakaid proovinud!Õnneks praegu maa kergelt külmunud,niiet pealmine kiht paari cm sügavuselt teistpidi keeratud,aga tundub,et probleem on jääv ja ei teagi,mida ette võtta.Kas kellelgi on võimalik äkki veekindlale materjalile trükkida paar plakatit a'la Palume mõistvalt suhtuda niidetud alasse ja mitte pöörata muru tagurpidi ja võibolla ka mingi selgitav karikatuurne pilt?
Platsilõhkujaisd on kollasel mõni üksik. Põhitegijad on teada.
Võibolla piisab lihtsalt inimesega rääkimisest? Kahtlustan, et vend ei adu, mida halba ta teeb.
Kollane lint oleks psühholoogiliselt "kindlam" kui kraav. Kui ikka tahaks sitata - ei see kraavike mind peata.
Juhuslike jobude piiramiseks aitaks äkki sissesõitu keelavad liiklusmärgid?
Kindel see, et kevadeks - suveks peab asi klaar olema.
Võibolla piisab lihtsalt inimesega rääkimisest? Kahtlustan, et vend ei adu, mida halba ta teeb.
Kollane lint oleks psühholoogiliselt "kindlam" kui kraav. Kui ikka tahaks sitata - ei see kraavike mind peata.
Juhuslike jobude piiramiseks aitaks äkki sissesõitu keelavad liiklusmärgid?
Kindel see, et kevadeks - suveks peab asi klaar olema.