mõista mõista....(mis lennukit ma ehitan?)
NB! jooniseid küsisin särtsult ja välja printis need silversass siis teie ei tohi vastata!
![Image](https://lh6.googleusercontent.com/-yfigxxwm93E/U8V-oX6WpYI/AAAAAAAACQM/nfJNH0GhNBk/w721-h541-no/2014-07-15+18.40.31.jpg)
Eieieiei! ma ei usu... ma õppisingi lendama taolisega.Oehh wrote:kas tahad P-38 ga õhuvõtlusse minna?
No sellise lennukiga võeti kunagi Vaikse ookeani kohal Jaapani admiral allaOehh wrote:kas tahad P-38 ga õhuvõtlusse minna?
Kaetakse, et saada paremini lendavat, ilusamat ja vastupidavamat mudelit. Katmata penoplastist mudelid paljude mudelistide meelest lähedalt vaatamist ei kannata (peno struktuur näha, muljumisjäljed jne), seepärast katsetatakse igasuguseid vahendeid kõvema pealispinna saamiseks.Erki.K wrote: Ja milleks see kilega katmine vajalik on?
Mul EPO vahust ja lendavad ilma kileta kah.Minu teada balsa sõrestikule on kilet peale vaja ,et õiget kuju saada.
Milleks vahu katmine (klaasriie.jõupaber ,jne) vajalik on?
Ma liimin sellega saapataldu ja oma puudiku saapaninasid.Erki.K wrote:Mina ostsin Casco Liquisolet. Kuivab kaua aga kui lõpuks ära hangub siis
seda kohta ikka enam naljalt lahti ei võta.